Arama sonuçları: *

1. ahmet.ershn

TYT Matematik kanal önerisi orta/üst düzey

Mert hoca 70 günde TYT mat. veya Yaşar Hoca Mathman 60 günde TYT mat. arasında kaldım. Seviyem 20 netlerde. Beni 30 35 netlere taşıyabilecek bir hoca ve kamp istiyorum. Ne önerirsiniz?
  2. ahmet.ershn

TYT Matematik orta/üst düzey kanal önerisi

Rehber Matematik'ten TYT kampı bitirdim ve temelimi attığımı düşünüyorum. Şimdi biraz daha üst düzey bir kampa geçeceğim. Bu kamp hangi kanaldan olmalı?
  3. ahmet.ershn

Avukat, hakim, savcı meslekleri tehlikeli mi?

Hukuk okumak istiyorum fakat ailem ve çevrem tehlikeli diyor. Tehdit edilme, şantaj gibi olaylar olabilirmiş. Sizce de böyle şeyler olur mu? Hukuktan vazgeçmeli miyim?
  4. ahmet.ershn

Gerileyen PDR bölümü hala okunur mu?

Pdr okuyup rehberlik öğretmeni olmak istiyorum. Ama sıralamalara baktığımızda pdr bölümünün gerilediğini görebiliyoruz. Bu nasıl bir etki yaratır? Kazanıp okuyup KPSS'den de gerekli puanı alırsam rehberlik öğretmeni olarak çalışmaya başlayabilir miyim?
  5. ahmet.ershn

Bu soruda kararsız kaldım.

Hangi cümlede kişi zamiri ek fiil alarak yüklem görevi üstlenmiştir? A) Geçtiğimiz asra damga vuran en önemli icatlardan biri de oydu. B) Bu yağlı boya tabloyu yapan odur. 2 şık arasında kaldım cevabı açıklayarak anlatabilir misiniz?
  6. ahmet.ershn

Endüstri Mühendisliği seçilir mi?

Seneye üniversite sınavına gireceğim kendime en uygun sayısal meslek olarak endüstri mühendisliğini buldum. Okursam Çukurova Üniversitesinde okuyacağım (Hangi meslek olursa olsun). İş imkanları nasıldır? Devlette maaşı nasıldır? 2023 yılında hala seçilir mi?
  7. ahmet.ershn

Sayısal mı seçmeliyim Eşit ağırlık mı?

Matematik severim zaten ikisinde de var fakat fizik ve kimyadan hiç hoşlanmıyorum. Edebiyatı da pek sevdiğim söylenemez. Kitap okuma alışkanlığım da yok. Hangi alanı seçsem çok ikilemde kaldım.
  8. ahmet.ershn

11. Sınıf açık liseye geçtim sınavlar nasıl olacak?

11. Sınıfım açık liseye geçtim. 154 kredim var şuanlık. Ortak derslerden sınava girecekmişim (Felsefe Din Tarih Edebiyat İngilizce) peki bu derslerin sınavları hangi konulardan çıkacak? 11. sınıf konularından mı? Ve sınavlar online mı olacak bu sene?
  9. ahmet.ershn

Ünlü düşmesinde anlamadığım bir şey var

Ünlü düşmesi 2 heceli kelimelerde olur fakat bazı örnekler buna uymuyor. Mesela: ilerlerdi > ileri-le-di. İleri kelimesi 3 heceli nasıl oluyor anlamadım bilen var mı?
Top Bottom