Arama sonuçları: *

1. ONURRS

Mühendislik öğrencisi için bilimsel hesap makinası önerisi

Arkadaşlar Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim bende eskiden kalan casio fx82 es plus var ama araştırmalarıma göre bu 3 bilinmeyenli 3 denklemi çözemiyormuş bana 3 bilinmeyenli 3 denklem çözen hesap makinası önerir misiniz ? Daha çok devre analizinde karmaşık devreleri çözerken...
  2. ONURRS

Elektrik-Elektronik müh. öğrencisi için multimetre tavsiyesi

Arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim ve bu yıl dijital multimetre lazım , çok pahalı olmayacak , kullanışlı , yanlış ölçüm yapmayacak güzel bir multimetre arıyorum. Şimdiden yardımcı olacakalra teşekkür ediyorum. ( Ek bilgi : Fluke baya iyi diyorlar ama çok çok...
  3. ONURRS

Girişimcilik için proje

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim girişimcilik dersi için bir proje bulup sunmam gerek ; Pazartesi son gün bir tane proje ödevi bulup onu sunmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
  4. ONURRS

Sunum için proje ödevi tavsiyesi

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim girişimcilik dersi için bir proje bulup sunmam gerek aklımda bir tane var siz de yourmlarsanız ve bana yardımcı olursanız sevinirim. Göl , deniz , baraj kıyılarına 50 veya kaç metre olursa işte bir robotik kol yerleştirip ve sensörlerle o suya düşen çöpü...
  5. ONURRS

Üniversite'de ikinci öğretim okumak

Arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım pazartesi günü ve ikinci öğretimim sizce zor olur mu ? Evden okula 45-50 dk bazen 55dk olabiliyor uzaklıktayım beni zorlar mı düşüncelerinizi yorumlara bekliyorum
  6. ONURRS

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

Arkadaşlar bölüm zorunlu hazırlık istediği için şuan hazırlık sınıfındayım , size sormak istediğim konu ise ben 1. sınıfa geçince haftada kaç gün olur dersler ve gece gitmek nasıldır acaba ? Bilgisi olan veya İ.Ö okuyan varsa bana yardım ederlerse çok sevinirim (Dönem başı dilekçe verip normal...
  7. ONURRS

Elektrik-Elektronik mühendisliği kazandım

Arkadaşlar bu yıl bu bölümü kazandım ama ikinci öğretim şeklinde bu i.ö nasıldır okuyan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Top Bottom