Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Açık lise dersleri hk

Dostlar herkese selam bugün abim açık liseye yazdırmış beni ve ders seçimi yapmış Bu dersler nasıl zor mu kolay mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  2. trenboloneren

Açık liseye geçiş hakkında

Dostlar ben 11.sınıfım ve şuan devamsızlık 30 üstü ikinci sınavlara da girmedim kaldim doğal olarak ben kayıtlar başladığında açığa gecebilirmiyim yoksa yazın mı geçebilirim
  3. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Ailemi zor da olsa ikna ettim şimdi sıra açığa geçmekte şuan gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazım yardımcı olabilecek var mı hiç
  4. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Arkadaşlar açığa geçmek istiyorum ama yönetmelik vs değişti o konuda bilgilendircek varmı aranızda acaba
  5. trenboloneren

200TL Çanta Önerisi

Küçük bi çanta olmasın mümkünse 2 gözü olsun 1 büyük Bi orta olucak şekilde
  6. trenboloneren

Fizik Projesi Yardım

Proje konusu bu Yönergede bu Ne tarz resimler kullanabilirim mesela onun dışında konuyu kaç madddeye ayırmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim
  7. trenboloneren

Öğretmenden nasıl şikayetçi olabilirim

Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz
  8. trenboloneren

Okulumun internet şifresini nasıl bulabilirim

Sadece yardımcı olun okulda inti napcaksın fln demeyin
  9. trenboloneren

Sistem Değişir mi ??

bildiğiniz gibi şuan liselerde adrese dayalı bi sistem var evine yakın olan liseye gönderiyolar peki yeni bakan bu sistemi değiştirirmi
  10. trenboloneren

ziya selçuk istifa etmiş

Kaynak : https://www.memurlar.net/haber/983251/yeni-safak-muhabiri-ziya-selcuk-un-istifa-ettigi-bilgisi-dogru.html https://www.haberler.com/ziya-selcuk-istifa-etti-mi-milli-egitim-bakani-14297247-haberi/ Biraz geç oldu ama sonunda
  11. trenboloneren

LGS Sonuçları Saat Kaçta Açıklanır?

30 haziranda LGS sonuçları açıklanıyo ama ben şimdi gece 00.00 1.00 gibi saatlerde sonucumu görebilirmiyim yoksa sabahı beklemem mi gerekir
  12. trenboloneren

Ortaokul başarı puanı

Arkadaşlar istedigim liseni istedigi başarı puanı 90.3333 benimki 86.5 gibi bir şey oluyo gitme şansım var mıdır o liseye
Top Bottom