Arama sonuçları: *

1. A

Eski üniversite dersleri yeni üniversiteyi etkiler mi

Arkadaşlar merhaba bir üniye kayıt olmuştum ama pek bana göre değil gibi geldi yeniden hazırlanıyorum bu 2.yıl geçen yıl kırıktı olmadı bu yıl düşünüyorum sorum şimdi gitmediğim için ff dersler bunun kayıt olursam yeni üniye bir zararı olur mu herhangi bir şekilde birde kayıtlıyken tercih...
  2. A

Üniversite ders seçildiğinde obpye etkisi olur mu

Arkadaşlar merhaba 2024 te ünite yerleştim ama bölümün bana göre olmadığına karar verdim ders kaydı yenileyip gitmedim Yks 2025 için sınava girdim ama kırık obp çok geri attığı için tercih yapmadım 2026 yks için çalışacağım ve bir yıl daha ders kaydı yapip gitmeyeceğim muhtemelen sorum bu ders...
  3. A

Obp bu durumda kırılır mı

Herkese günaydın birkaç sorum var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 2024 te tercih yaptım ve bir üniye yerleştim 2025yılında da girdim ama tercih yapmayacağım 2026 da obp normale döner mi ikinci sorumda üni pek hoşuma gitmedi o yüzden yeniden hazırlanıyorum üniye de sadece ders...
  4. A

Üni yerleşilen yıldan sonraki yılında sınava girilirse obp yine kırılır mı

Merhaba iyi akşamlar 2024 te üniversiteye yerleştim 2025 te de girdim ama tercih yapmayacağım 2026 da normale dönüyor mu obp birde son olarak bu yıl sınava girmemin 2026 da normale dönmesi konusunda bir zararı oluyor mu yani bu yıl girdim diye kırılmaz değil mi
  5. A

Obp kırılır mı normale döner mi

Arkadaşlar merhaba ağustos 2024 te bir üniversiteye yerleştim bu yıl yksye girdim ama tercih yapmayacağım 2026da normale döner mi obp
Geri