Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

11. Sınıf Kimya Yardımcı Olabilicek Var mı ?

Dostlar yetişmesi gereken bir testim var ilk 13 soruyu yaptım kalan 5 soruya yardımcı olabilicek var mı ? Çözümlü şekilde.
  2. SemihÖzdoğdu

Açık Lisede Soruları Nasıl Yapılıyor ?

Dostlar benim 2 arkadaşımda açık liseye geçti ve bende geçmeyi düşünüyorum diğer dönem. Sorulan sorularla alakalı 1 2 sorum olucak sizlere. 1: Atıyorum ben coğrafya 5 giricem arkadaşımda cografya 5 giricek.İkimize de aynı sorular mı geliyor ? 2: Gelen sorular genelde eski sorulan sorularmı...
  3. SemihÖzdoğdu

Açık Liseye Geçince Cahil Kalacaksın Düşüncesi

Öncelikle merhaba, Biraz önce annemle konuşmak için yanına gittim ve açık öğretime geçmek istediğimi,normal okulun ve hayatın artık fiziksel ve ruhsal olarak beni yorduğunu söylemek için.Ağzımdan çıkan anne açık öğretime geçmek istiyorum dedikten sonra hayatımın en büyük lincini yedim sanırım...
  4. SemihÖzdoğdu

Açık öğretimden liseye tekrar geçiliyor mu ?

Arkadaşlar Gaziantep'te emine konukoglu lisesinde okuyorum.Bu dönemde biraz yorulduğum için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum. Asıl sorum şu,ben şimdi açık öğretime geçip ondan sonra tekrar dönem başında veya yeni öğretim yılı başında okuluma tekrar gelebilirmiyim ? Yani açık öğretimden tekrar...
  5. SemihÖzdoğdu

Anadolu lisesinden A.Ö.L Geçince ne olur ?

arkadaşlar Anadolu lisesine gidiyorum açık öğretime girersem ilerde work and travel gibi yurtdışı gitme imkanların engellenirmi ? Okuduğuma göre üniversiteyi açıktan okuyanlar wat yapamıyor.Yani kısaca sorum şu,açık öğretime girsem ( lisede ) ilerde yurtdışına gitme imkanlarını engeller mi ?
Top Bottom