Arama sonuçları: *

1. Ensar

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

Normalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim. Mezuna kalmak mı...
  2. Ensar

YKS Sonucuma Göre Bölüm Önerisi

YKS sonucuma göre bölüm önerir misiniz? NOT: Sıralamamın çok kötü olduğunun farkındayım. "Bu puana terörist bile yapmazlar hahaha" diye dalga geçmezseniz sevinirim.
  3. Ensar

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

11. sınıfım, Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Derslerim çok kötü, sayısal alan seçtim. 9. sınıfta hiç çalışmadım sınav zamanı bile birkaç ders dışında bakmadım. Zaten pandemiden dolayı sadece ilk dönemi okuduk. 10. sınıfta (Uzaktan eğitimde) ilk başlarda birkaç kez canlı derslere girdim...
  4. Ensar

Sayısal mı Eşit Ağırlık mı?

Şu an 11. sınıfım, alan seçmem gerekiyor ama hangi alanı seçeceğimi bilmiyorum. Sayısal ve eşit ağırlık arasında kaldım. Edit: Sayısal seçtim umarım pişman olmam.
  5. Ensar

11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

11. sınıfa geçtim ama hiçbir şey bilmiyorum. Nereden çalışmaya başlayacağım, nasıl çalışmam gerekiyor bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
  6. Ensar

11. Sınıfta Nakil Yapabilir Miyim?

11. sınıfa geçtim, İmam Hatip Lisesinde okuyorum ama Anadolu Lisesine geçmek istiyorum. e-Devlet üzerinden nakil yapmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor. 11. sınıfta nakil yapamaz mıyım? Edit: Okula gidip sordum, aynı tür okullara her sınıf seviyesinde, farklı tür okullara ise 11. sınıfa...
Top Bottom