Arama sonuçları: *

1. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

merhaba, özel bir üniversitede yeni medya ve iletişim bölümü öğrencisiyim. Bölümüm ikinci sınıftan sonraki stüdyo sürecinde çoğunlukla bir laptop gerektirdiği için hazır birikmişim varken macbook edindim. Okulumun ikinci haftası yarın bitiyor, bu hafta boyunca yanımda macimi taşıdım ancak...
  2. leroxy

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

Belki de yıllar sonra burayı bulup okuyacak kişi; Özetle kıbrıs, izmir ve mezun arasında kalmıştım. İzmir'de okumayı tercih ettim.
  3. leroxy

TYT Fen Sıfırdan Çalışma Önerisi + Kaynak

Merhaba, TYT Fen için YouTube'dan hangi kanallar iyiyse önerebilir misiniz? Sözel öğrencisiyim az buz bir net çıkarsam da olur. Çok zorlamayacak birkaç kaynak önerisine açığım.
  4. leroxy

TYT'de Matematik yerine Fen çözülür mü?

Merhaba, malum bu sene YKS tayfadayım ve yaklaşık 6 aydır dershaneye gidiyor olmama rağmen özellikle matematik ve fen tarafında kendimi toparlayamadım. SÖZEL olduğum için AYT'de konular tamamlandıkça zaman içinde toparlayacağımı düşünsem de matematik için aynı öngörülere sahip değilim. 7...
  5. leroxy

Sınıfta tek erkek olmak

Bu konu üzerine biraz konuşalım. :p
  6. leroxy

11. Sınıflar hangi konuları görüyor? / TYT-AYT

Merhaba, son 4 aydır okula gitmiyorum, mesleki eğitimdeyim. Şu anda haftada 2 gün iş, 1 gün okul ve 4 gün boş/değerlendirebileceğim vaktim şeklinde bir rutinim var. Yaz aylarında dershaneye başlamayı düşünüyorum, haftada 3 gün dershane ve 2 gün iş şeklinde devam etmeyi planlıyorum. Şimdi...
  7. leroxy

Üniversite Sınavı Hakkında

Merhabalar, konuya hemen dalıyorum. Beni bilen çok kişi vardır bu forumda, özellikle 8. sınıftayken tanıştığım onlarca, hatta yüzlerce insan var. Büyüdüm :) şu an 11. sınıfa gidiyorum. Ağ Sistemleri, Video Editing ve Espor sektörüyle ilgileniyorum. Aktif olarak çalışmalar gösteriyorum. Meslek...
  8. leroxy

Geçici Olarak Servis Dışıyım! - TT Eğitimlerine Başlıyorum!

Uzun zamandır forumdayım. Forumda açtığım ikinci konu ise bu; https://forum.donanimarsivi.com/konu/tuerk-telekomun-sokaga-getirdigi-fiberi-binaya-nasil-baglatirim.102565/ O tarihten şimdiye kadar çok şey öğrendim diyebilirim. Keşke matematiği de bu kadar hızlı çözebilseydim, ilkokuldan beri...
  9. leroxy

Sınavlara kadar nasıl çalışabilirim ?

9. sınıf öğrencisiyim, Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, Bilişim ve programlama dersleri dışında neredeyse tüm derslerim kötü. Matematiğim küçüklüğümden beri kötü ve bu sene de öğretmenden kaynaklı kötü. Uzatmayacağım. Şimdilik tonguç sınıf anahtarı aldık oradan derslerin teker teker...
  10. leroxy

Raunt - Lisego - Vitamin Kullanan var mı ?

Türk Telekom kapsamında olan LiseGO, Raunt veya Vitamin platformlarını kullanan var mı ? Canlı dersler, hocaların saçma tavırları yüzünden pek de güzel geçmiyor. Konferans/Seminer olduğu zaman Kahvaltı önceliktir Kahvaltı şarttır derler. Bugün derse kahvaltı yaptığım için 10dk geciktim diye...
Geri