Arama sonuçları: *

1. YigitElcin

A2-B1 ingilizcemi nasıl geliştirebilirim?

A2-B1 seviyesi ingilizcem var bir kaç ay içerisinde B2 seviyeye gelip tam oturtmak istiyorum elbette B1 den B2'ye geçişin zor olduğunu biliyorum oyun ve dizi/film dışında önerebileceğiniz yöntem veya uygulama var mı?
  2. YigitElcin

İstanbul üni. İşletme vs Marmara üni. İşletme

İki üniversiteden birisini ilk tercihlere yazacağım işletme dışında iktisat bölümünüde düşünüyorum bu bölümleri baz alarak hangi üniversite daha iyi?
  3. YigitElcin

TYT Türkçe çözme yönteminiz?

YKS için tek sıkıntılı olduğum ders Türkçe. YKS girecek veya girmiş arkadaş varsa türkçeyi çözme yönteminiz var mı? En az 30 net yapmak istiyorum fakat 25in üzeri zar zor geliyor mat zaten 30 sos 15 fen 5 yapıyorum yetiyor.
  4. YigitElcin

Eşit Ağırlıkçı için Kimya ve Biyoloji önerisi

Eşit Ağırlıkçıyım, kimya ve biyolojiden toplam 10 net civarı yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz taktik veya kanal var mı? Mümkünse uzun bi kamp olmayacak şekilde.
  5. YigitElcin

TYT Fen için basit konu tavsiyesi

EA öğrencisiyim fenden 6-7 net civarı çıkartmak istiyorum çalışabileceğim kolay konular nelerdir? Güncel TYT netim 60 civarı.
  6. YigitElcin

Almancası iyi olan varsa sınav için yardıma ihtiyacım var

Yarın 12.sınıf almanca telafisine giricem fiiller cümlelere doğru yerleştirilmiş mi, yardımcı olur musunuz?
  7. YigitElcin

TYT - AYT Geometri Kaynak Önerisi

Kolay - Orta seviye başlangıç için Geometri Kaynak Kitap önerir misiniz? Aklımda 345 vardı fakat emin olamadım.
  8. YigitElcin

AYT-TYT Geometri için Youtube Kanalı önerisi

m*la anlatır gibi anlatan tavsiye ettiğiniz geometri ders youtube kanalı var mı?
  9. YigitElcin

TYT Matematik için Youtube Kanalı önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi güzel anlayacağım bir kanal önerir misiniz?
  10. YigitElcin

12.Sınıf Ders için Youtube Kanal önerisi (TM)

12.sınıfa geçiyorum önerebileceğiniz eğitim amaçlı kanal var mı?
  11. YigitElcin

Lisede sınıfı geçmem için ortalamamın +50 olması yeter mi?

Sayısal derslerim vahim +50 ortalama kesin alacağım fakat 3-4 tane dersten kalma ihtimalim var yinede geçer miyim?
Top Bottom