Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

Yine dönem ödevi verildi proje yapmam lazım

12. sınıf fizik dersinde yine proje ödevi verildi konu yine aynı. Geri dönüşüm malzemelerinden bir şey yapıcaz bu fizik/kimya gibi derslerde anlatılan konulara yardımcı olacak şeyler olacak. Ben geçen iki ödevde sabun yapıp getirmiştim ama bu sefer sabun yetişmedi. O yüzden pratik bir şekilde...
  2. Fatih Sultan Terim

MSÜ sınavı için nasıl kayıt açacağım bilen var mı?

Arkadaşlarım banka falan bir şey dediler de anlamadım. Ne yapmam gerektiğini yazar mısınız?
  3. Fatih Sultan Terim

Edebiyat projesi için beate uygun şiir önerisi

Arkadaşlar edebiyat dersinden proje aldım. Hoca da benim müzik yaptığımı biliyor. Yapmış olduğum beatin üstüne söz söylemem lazım. Ama bu sözleri benim yazmamı yasakladı. Sözleri ancak şu şekilde kullanabilirim. Cumhuriyet dönemi sonrasında çıkan şairlerin şiirleri, halk ozanlarının şiirlerini...
  4. Fatih Sultan Terim

Yks Kaynak Öneri̇si̇ Lazim

Beyler elimde bilgi sarmal+345 in matematik soru bankası var paragrafta pes yayınını bitirdim şimdi karekökün paragrafını çözüyorum fen için sizce hangi kaynakları almalıyım. Şu ana kadar full atom yayınlarının fen kitaplarını çözdüm. Birde soru çözerken şöyle hap bilgi olarak yanımda durmasını...
  5. Fatih Sultan Terim

Msü sınavına giren arkadaşlar bi bakar mısınız

Msü sınavı hangi ay oluyor. Sayısal sınıfım. Sayısal sınıf olmam msü de bi etki yaratır mı. Msü sınavından sonraki sözlü mülakatta? Bildiğiniz her şeyi yazarsanız sevinirim
  6. Fatih Sultan Terim

üniversite sınavında bu konudan kaç soru çıkıyor?

Aralarında asal, Ardaşık ve asal sayılardan üniversite sınavında toplamda kaç adet soru çıkıyor? kafamı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor atlayacağım en sonunda konuyu 1692450175 @DerratiX
  7. Fatih Sultan Terim

Ders çalışma isteğim kaçıyor

Sebebi ne bilmiyorum. Daha önce dış ortamdaki sesler yüzünden soru çözemiyordum. Bunu hallettim ama şuan iki dersten soru çözümü yaptıktan sonra soru çözesim gelmiyor. Bu durumu nasıl halledebilirim. Yaşayan var mı aranızda?
  8. Fatih Sultan Terim

arkadaşlar dil bilgisi çözemiyorum

arkada konu anlatımı var onu okudum örneklerine baktım. Ama soru çözme işine gelince hep yanlış çıkıyor cevaplarım. Dil bilgisini sade ve kısa bir şekilde anlatan bir kanal biliyor musunuz? Veya bil bilgisi sorularını çözerken tıpkı matematikteki gibi formül uyguluyor musunuz?
  9. Fatih Sultan Terim

hedefimi neye göre belirlemeliyim?

şimdi Bilgisayar yada yazılım mühendisliği düşünüyorum ama arkadaşlarım onları çok tercih eden var iş bulma olasılığın zorlaşır diyor. Bi yandan da sadece MSÜ ne mi kassam diye düşünüyorum. Sizce hedefimi neye göre belirlemeliyim?
  10. Fatih Sultan Terim

üniversite sınavına çalışmak için nasıl program yaptınız?

soru başlıkta abiler/ablalar. Günlük hangi derslere çalışıyorsunuz ve ne kadar soru çözüyorsunuz? Sorularıma cevap verirseniz sevinirim
  11. Fatih Sultan Terim

Arkadaşlar Sizce Dershaneye Gitmek Mi Mantıklı Özel Hoca Çağırmak Mı?

arkadaşlar tyt fizik kimyayı kendim çalışarak öğrenebilirim ama ayt fizik kimyam hiç yok(buna pandemiden dolayı tyt matematik de dahil) sizce özel hoca ile anlaşmak mı mantıklı yoksa dershaneye gitmek mi mantıklı?
  12. Fatih Sultan Terim

Tyt için yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar geçen gün üniversite sınavı için konu açmıştım onun devamı gibi düşünün. Şimdi şunları almayı düşünüyorum. 1)soru bankası 2)konu anlatım kitabı/defteri 3) branş denemesi 4) tyt genel deneme 5)paragraf ve problem soru bankası matematik ve fen için bilgi sarmal yayınları paragraf için...
  13. Fatih Sultan Terim

Üniversite sınavına hazırlanmış abilerim ablalarım bakar mısınız?

Arkadaşlar sayısal bölümdeyim pandemiden ötürü tyt fizik,kimya,matematik derslerimin temeli yok. 11. sınıf kimya ve fizik dersleriminde temeli yok.Sebebi ise birinin okul içinde etkinlik yapmaktan kafasını kaldıramaması diğerinin ise sınıfa hakim olamamasıydı. Benimde artık hazırlık senem ve...
  14. Fatih Sultan Terim

11.Sınıf Kimya Konu anlatım önerisi

beyler kimyasal tepkimede hız ve kimyasal tepkimede denge konularında eksiklerim var her konuyu tek bir videoda m** a anlatır gibi anlatan bir kanal biliyor musunuz? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  15. Fatih Sultan Terim

şiir yazmam lazım yardımınıza ihtiyacım var.

sınav haftası edebiyat hocamızın ödev veresi tuttu. 12 dize şiir yazacakmışım "kafiye, redif,ahenk unsurlarına uyarak" hayatımda hiç şiir yazmadım. ne yapmalıyım? 1672578101 up up up
  16. Fatih Sultan Terim

Nakil almam gerekiyor sizce seneye Sorumluluk sınavına girer miyim?

Arkadaşlar 10. Sınıftayım 1. Dönem bir seçmeli dersten kaldım. Şimdi okul değiştirmem gerekiyor. Seneye sorumluluk sınavına girmem gerekiyor mu?
  17. Fatih Sultan Terim

engelliler hakkında proje

Arkadaşlar engellilerin sorunlarıyla alakalı çözümler üretip iki tane proje hazırlamam lazım yardım ederseniz sevinirim. edit: fikir istiyorum
Top Bottom