Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite için Atatürk Üniversitesi vs Anadolu Üniversitesi

Hayırlı günler arkadaşlar, örgünden açığa geçiş işlemi yapacağız lakin üniversite ve bölüm olarak hangisi daha mantıklı ve iyidir bilemedik. Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi arasında kaldik ve Atatürk Üniversitesi'nin başvuru tarihleri bugün bitiyor. Bölüm olarak Tıbbi Dokümantasyon...
  2. Karizlovem

E kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası

Merhaba, ek tercih ile başvuruyu yaparken en kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası alıyoruz. Bunu internetten yapmanin bir yolu yok müdür yoksa mecbur olarak yüz yüze mi yapılması gerekli?
  3. Karizlovem

YKS Sınav Merkezi hakkında bilgi almak

Hayırlı günler arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum 5 tane sınav merkezi seçmemizi istiyor sistem bildiğiniz üzere. İstanbul'da yaşadığım için İstanbul'un tarafıma en yakın ilçelerini seçip öyle devam edebilir miyim? Kabul olur mu yoksa farklı il mi olmalı? Yani, 5 sınav merkezini de İstanbul...
  4. Karizlovem

Mert hoca 70 gün mü 49 gün Rehber matematik mi?

Merhabalar, TYT-AYT için çok sıkı bir tempoda bitirebilecegim bir kitap arıyordum bu iki kitabı düşünüyorum. Mert hocanın TYT ve AYT 70 ve 90 gün var. Bu ikisini günde ayrı ayrı çözerim o şekilde ilerledim diye düşünüyorum. Ya da rehber matematiğin 49 günde matematiği bitirme var. Aslında bu 49...
  5. Karizlovem

TYT Türkçe soru bankası önerisi

Hayırlı günler, TYT Türkçe soru bankasina ihtiyacım var. Dil bilgisinde yeni sayılırım onun için zor olmayacak kolay orta civarı yada kolaydan en zora da olabilir.
  6. Karizlovem

Dil bilgisi için hoca önerisi

Dil bilgisini 0'dan bitirmek için internetten hoca bakıyorum ama hangisiyle başlasam emin değilim. Kısa sürede bitireceğim 10-15 gün gibi. Onun için önder hoca, Aker Kartal, Eyüp hoca, Rüştü hoca, kadir gümüş gibi gibi hocalar var hangisinden başlasam emin değilim hangi hocayı önerirsiniz?
  7. Karizlovem

Dil bilgisi için kitap kaynak önerisi

Hayırlı günler, TYT Türkçe'ye 1 hafta önce başladım. İnternetten hız ve renk paragraf ve bilgi sarmal aldım. İlk önce hız ve renk bitireceğim onun ardından başka bir tane çözeceğim. Bilgi sarmal ağır gelir onun ardından çözersem. "Hız ve renk cozerken bir yandan da dil bilgisini ve sosyali...
  8. Karizlovem

BKM kitap mı? HepsiBurada mi?

Bu kitabı alım sağlayacağım, genelde herkese hediye gonderiyormus satıcılar ama BKM de böyle bir olay var mı? Hangi siteden daha mantıklı acaba? Bir de hızlı gelmesi lazım açıkçasi.
  9. Karizlovem

TYT-AYT kitaplar için site önerisi?

Merhabalar, MSU sınavına gireceğiz hayırlısı ile lakin kitap almak paragraf, problemler vs vs. aramızda hazırlanan vardır illaki TYT-AYT'ye hangi siteden satın alabilirim? Sizin tercih ettiğiniz kitap neresidir?
  10. Karizlovem

TYT Türkçe nasıl kolay ve hızlı bitirilir?

Herkese merhaba, MSÜ sınavına gireceğim bunun için de çalışmam lazım Türkçeye lakin daha öncesinde pek bu işlerden anlamadığım için nasıl başlanır ne yapılır ne edilir nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten hiç bilmiyorum. Büyük bir çukura düştüm gibi, karamsarlık doldu içim. Türkçe en azından...
Top Bottom