Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yks sonucuma göre bölüm önerisi

Sadece istanbulda bulunan bu puanlara göre alan herhangi bir yer var mı acaba ?
  2. Hudzell

Edebiyat sorumluluk hakkında

Dostlar edebiyat 1. dönem ortalamam 60, şu an 37 ama 40 falan olur tahminimce. Bu sorumluluğa kalma olayını hala anlayamadım, 1. dönem ve 2. dönem notları toplamının yarısının mı 50 olması lazım yoksa her 2 dönemin de 50 üst ortalaması olması lazım ? Yani geçiyor muyum kalıyor muyum ? Eğer...
  3. Hudzell

AYT + mat,kimya,fizik sorumluluk 3 ayda biter mi ?

Dostlar yazın normalde işe girecektim ama derslerde çok açığım var, bu yüzden vaktimi derslere ayırma kararı aldım. 11. Sınıfım ama nereden baksanız sayısal konuların yarısını bilmiyorum buraya kadar binevi şans eseri geldim. Pek ders çalışmadım ne yalan söyliyim. Ama şu aralar totom yavaştan...
  4. Hudzell

Slayt ödevimi nasıl 15 sayfaya tamamlayabilirim ?

Dostlar Felsefe dersinden Macit Gökberk hakkında 15 sayfalık slayt ödevi aldım. Bu slaytı nasıl 15 sayfaya tamamlayabilirim, yani ne olduğunu kim olduğunu falan yazsam maks 5-6 sayfa tutuyor. Açıkçası derse de ilgim olmadığından aklıma başka seçenekler de gelmiyor. Bu sayfaları dolduracak daha...
  5. Hudzell

Tüm derslerden sorumluluğa kalmak için kaç zayıf alınması gerekiyor ?

Dostlar, sayısalcı olarak fizikten 5 almam biraz gücüme gitti :D Pek çalışamadım ne yalan söyleyeyim klasik olsa zaten sallardım. Neyse burası önemli değil, edebiyat 50 üstü olduğunda yine de diğer derslerden sorumluluğa girmek için bir koşul oluyor mu ? Yoksa kaç tane dersten kalınsa da...
  6. Hudzell

Çevirmenlikte alınan para doğru mu ?

Dostlar öncelikle konuyu eğitim bölümüne açmamın sebebi dil bölümü hakkında kararsız kalıyor oluşum yani ne alaka demeyin. Okulumuza gelen mezun bir arkadaşla konuşuyordum, bana "arkadaşım 25 sayfa metin çevirdi 15k tl aldı" dedi ve rakam çok uçuk geldi. Bu rakamın doğru olma ihtimali nedir ...
  7. Hudzell

11. Sınıf için hangi bölümü seçmeliyim ?

Öncelikle lütfen konumu tam okuyunuz çünkü benim için çok önemli Dostlar normalde bölümler seçildi ancak halen bölüm değiştirme imkanım var. Normalde bilgisayar veya yazılım mühendisi olmayı düşünüyorum ve ancak sayısal okursam bu 2 meslekten birine gidebilirim diye biliyorum yanlışım varsa...
  8. Hudzell

Raporlu olduğum halde sınav notuma "G" girildi ?

öncelikle burası eğitim forumu değil biliyorum ancak derdimi kime anlatabilirim bilmiyorum 10.sınıf öğrencisiyim sınav haftası full hastaydım raporumu bile almıştım sınavlar ertelendi araya yasaklar girdi derken ilk dönemim sınavsız geçti hocalar kafalarına göre puan vermeye başladı benim gibi...
Top Bottom