Arama sonuçları: *

1. UchihaMadara

Deneme için dershane önerisi

arkadaşlar İzmir de denemeleri iyi olan dershane varmı sadece denemeler için kaydolmak istiyorum
  2. UchihaMadara

paragraf soru bankası önerisi

kolay,orta zorlukta paragraf konusunda bana birşeyler katacak, günlük 25 30 tane çözebileceğim tyt paragraf soru bankası önerir misiniz?
  3. UchihaMadara

11. sınıfım ikinci dönem dershane mi, özel okul mu?

Arkadaşlar 11 sayısalım tyt eksiğim çok büyük 0 gibiyim ve 11 konulari aşırı zor geliyor.Sizce ne yapmalıyım ikinci dönem dershaneyemi gitmeliyim yoksa özel okulamı?Hedefim diş hekimliği.
  4. UchihaMadara

Tyt için bu set alınır mı?

bu set alınır mı? ne diyorsunuz https://www.ykskitap.com/urun/tyt-full-set
  5. UchihaMadara

Okullar kapanırsa dershaneler de kapanır mı?

Ne diyorsunuz arkadaslar sizce kapanırmı?Bence kapanmalı,ben dahil dershaneye gitmeyen bir suru insan var dershanede canli yapsa anlarım fakat normal egitim yaparlarsa girmeyen adama fark atar ve eğitimde sözün parayı verende oldugunu birkez daha gormus oluruz
  6. UchihaMadara

11. sınıf sayısalım ne yapmalıyım

9 ve 10 um berbat.Bu hafta ilk sınavlara girdik hepsi cok kotu gitti.Sizce ne yapmalıyım simdi duzenli calismaya baslaasam obp yi düzeltirmiyim ustune ege üni diş hekimliği yazmak istiyorum 30 k gelirmi sizce cok stresliyim aklım allak bullak
  7. UchihaMadara

11. sınıf konu anlatımı kaynak önerisi

Sayısalım ve okuyarak anlarım,detaylı güzel anlatan fizik kimya ve biyoloji kitabı önerileriniz varmıdır?(konu anlatımı lazım soru bankam var)
  8. UchihaMadara

Soruyu çözmeme yardim edermisiniz

kız kardesim slrmus anlamadan gecmesini istemedigüm icşn size soruyorum
  9. UchihaMadara

İzmir dershane 11. sınıf

11. sınıfım 9 10 temelim yok İzmir'de dershaneue gidenler varmı bir dershane öneriniz?
  10. UchihaMadara

11. sınıf için hangisi

11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
  11. UchihaMadara

11 sayısal Dershaneye gitmelimiyim?

11. sınıf sayısalım 9 10 temelim yok,evde günlük tekrarımı yapıyorum o hafta için eksiğim varsa tamamlayamaya calısıyorum.Fakat okulların kapanma ihtimali var.Sizfe dershaneye yazılmalımıyım?Normalde basta yazılacaktım fakat gec kaldım,adamlar konulara baslamıstı bile, gec baslayınca yetismem...
  12. UchihaMadara

(YARDIM) 11. SINIF FİZİK KİMYA VE BİYOLOJİ KAYNAK

11 e gidiyorum 0 dan başlıyorum desem yeridir.Kolay orta zorlukta aralarda konu anlatımıyla destek çıkacak fasikül tarzı yayın arıyorum.Ama zorunlu değil,şu çok iyi derseniz onada bakarim.Şimdiden sağolun.(bu arada amacım konuyu çalışayım sonrasında pekiştirmek için test çözüp altyapımı...
  13. UchihaMadara

11. sınıfta dershaneye gitmelimiyim.

9 ve 10 temelim neredeyse hiç yok 11 in hafta içini 11 çalışarak haftasonlarını tyt çalışarak geçirmeyi planlıyordum.Sizcw böylemi yapmalıyım yoksa dershanete gitmelimiyim. 1630395304 iyi bir üniversite istiyorum gerçekten çalışacağım
  14. UchihaMadara

Yks paragraf kitabı önerisi

Yks için paragraf ve problem kitabı önerir misiniz? fazla zor olmazsa seviniri ama fazlada kolay olmasın orta bir öğrenciyim.
  15. UchihaMadara

11. Sınıfta YKS İçin nasıl Çalışılmalı?

Selamlar.11 e geçiyorum,bu nedenle yks calımsaya baslıyacagım..Durumun ciddiyetinin yeni farkına vardım.Bu nedenle sizlere sorma gereği duyuyorum siz olsanız ne yapardınız?Bir kere 9 10 temelim çok kötü.Dershaneye 11 de gitmem biraz zor ama online eğitim video gibi setler abartılı değilse...
  16. UchihaMadara

Yks ye nasıl çalışmalıyım?

Arkadaşlar selam bu sene 11. sınıfa geçiyorum.9 ve 10. sınıfta neredeyse tamamen eksiğim temelim çok kötü.Sizce nasıl çalışmalıyım? Birde kendimi bilgisayardan nasıl uzaklaştırırım.Eğer yapamazsın derseniz pc yi iade etme seçeneğimde var ama ailem pek sıcak bakmıyor babam edicekti aslında sonra...
  17. UchihaMadara

Kendimi bilgisayardan nasıl uzaklaştırabilirim?

Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum.Dün yeni laptopın geldi oyun için,fakat aklımda bazı sorular var.. Sizce sınava kadar kendimi kısıtlayabilirmiyim nasıl yapmalıyım.Yapamazsam 15 gün iade hakkı var.Gerimi vermeliyim.Çok bulanık kafam.Bir yanım vermek istemiyo bir yanımda vermek zorundasın diyo.
  18. UchihaMadara

11. sınıfa geçiyorum nasıl çalışmalıyım

arkadaşlar bu sene 11.sınıfa geçiyorum.Sizce nasıl bir yol izleyip sınava nasıl çalışmalıyım?Sayısalım iyi değil ama kendime güvenip sayısal seçtim.
  19. UchihaMadara

11. Sınıfta Dershaneye Gitmek Gerekir mi?

üni sınavı için 11. sınıftan dershanete gitmek gerekiyormu sizce?
Geri