Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Yarıyıl tatilinde alan değişikliği yapabilir miyim ?

1 haftadır okula gidemiyorum bu yüzden kağıt dilekçe götüremedim. Özel okula gidiyorum sayısaldan eşit ağırlığa okula kağıt götürmeden geçebilir miyim ?
  2. Dolar Bey

Seviye tespit sınavı mantıklı mıdır ?

Bütün okullarda yok diye biliyorum, şahsen hiç görmedim çünkü 11 yıldır aynı okuldayım. Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var. Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz...
  3. Dolar Bey

Herkes okuduğu okul/üniversiteyi yazsın

Tam okul çıkış saatine denk getirdim bilerek .d Hangi şehirde hangi okula gidiyorsunuz ?
  4. Dolar Bey

Üniversite okumak hala mantıklı mı ?

Öyle tıp falan okumayacağım veya mühendis olmayacağım. Yapmak istediğim işe göre bölüm yok zaten gerek yok. Üniversite diploması zorunlu diyenler var fakat hazır işim var. Üniversite okuyup 4 yılımı harap etmek mantıklı mı ? Gezme meraklısı değilim sadece yurt dışı. 4-5 tane ülkeye gidip...
  5. Dolar Bey

Ayt'ye girmezsem sonradan bir şekilde 4 yıl üniversite okunulabilirmi ?

12. Sınıf bitince kendi işime başlayacağım 1 sene sonra yks'ye girip şansımı denemek istiyorum planım budur. Ayt'ye girmezsem üniversiteye gidebilir miyim ? 12. Sınıfta ilk seferde Yks'ye girmeyeceğim 1 sene sonra gireceğim. Şuan 11'e geçiyorum. Üniversitede boşu boşuna 2-4 yılımı harcamak...
  6. Dolar Bey

Hiç bir şekilde matematik yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba; Bizim okullar 2 hafta önceden açıldı. Bugün matematik dersinde test çözerken hiç bir şekilde anlayamadığımı fark ettim. Ondan sonra bu olayı kafaya taktım,eve geldim ve ders çalışmaya başladım. (Saat 14.00'da eve gelip 18.00'da bıraktım ders çalışmayı.) Açıkçası çalışmanın...
  7. Dolar Bey

EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK İSTİFA ETTİ (Artık Kesin)

Sanırım mutlu bir haber geldi bugün. Recep Tayyip Erdoğanda onayladı. Ne kadar kesindir bilemem ama denilenlere göre ZİYA SELÇUK İSTİFA ETMİŞ.
  8. Dolar Bey

Lisede Hangi Bölümü Seçmeliyim?

Arkadaşlar sa Bizim hoca bi mesaj attı sınıf grubuna hangi bölümü seçiceksiniz diye. Sayısalım pek iyi değil,Sözelim iyi Eşit ağırlığın ne olduğundan haberim yok. Bu konuda bilgilerini paylaşacak olan varsa bekliyorum. 9. sınıf bitti 10. sınıfa geçiyorum.
  9. Dolar Bey

Okullar kime/kimlere açılıyor

Ziya Selçuk bişeyler demiş 7 Haziranda açılıyor falan. Kimler için açılıyor bilen varmı ? Evet birilerine açılıyor boş yazı yazmayın.
  10. Dolar Bey

2. dönem karnesinde hangi dönemin devamsızlık yazılacak ?

2. dönem karneme 1. dönem sınavlarım girilecek bunu biliyorum. Sorum şu; Karnedeki devamsızlık sayısı 1. dönemin'mi yoksa 2. dönemin devamsızlığı olacak ? İnternette cevap bulamadım. Özel ders aldığımdan soruyorum bu yüzden derslere girmiyorum.
  11. Dolar Bey

E-Okul karne ortalaması yazmıyor

9. sınıfım ekranda ortalama yazmıyor nerde yazması lazım ? Bu arada mat ve biyoloji dışında nasıl ?
  12. Dolar Bey

Karne ortalamam neden yükselmiyor ?

Ortalamam açıklayan sadece 5 dandirik derste 60 oldu (ingilizce,almanca,seçmeli) matematik zaten tırt tarih 82 almanca 96 coğrafya 64 biyoloji 60 biliyorum çok iyi değil sınıftada kalmam ama tarih ve edebiyat açıklanmadan önce tam olarak 60 gösteriyordu (nasıl oluyor bilmiyorum 63 olması gerek...
  13. Dolar Bey

9. sınıf sınav programında felsefe ve sağlık bilimi var ?

Sınav programımda 16 Mart için Felsefe Sağlık bilimi (9.sınıf astronomi, saülık, proje hazırlama) yazıyor bu normalmi ? Ve sorgulayan kimse olmadı. Varmı sizde böyle bir şey ve evet biliyorum felsefe dersinin 10. sınıfta geldiğini
  14. Dolar Bey

Bu sene sınıfta kalma varmı

Eğer varsa çok çok saçma haber sitelerinden tam bilgi edinemedim Not:Kendimden korkmuyorum notlarım iyi sınıfta kalmayı haketmeyen ama onlinem derslerden bişey anlamayanlar için diyorum.
  15. Dolar Bey

Online derslerden neden verim alamıyoruz ?

Hele ben hiiç anlayamıyorum hoca ingilizce konuşuyo anlayamıyorum aklım nadiren oyunlarda kalıyor ama genel olarak online olduğu için anlamıyorum. Siz neden anlamıyorsunuz ? Anlayanlar belirtsin lütfen. Taktik falan verirsiniz.
  16. Dolar Bey

İlk sınavımı oldum !

Yanlış bilmiyorsam sınavlar 1 Mart'ta başlayacaktı ve ben dün (24 Şubat) sınav oldum Özel okulda 9. sınıfa gidiyorum. STS oldum sınıflar belirlenecekmiş. Okulun okula çağırmakla ilgili bi hatası varmı ? Ya da yasakmı ?
  17. Dolar Bey

Eğitim sistemimiz hakkında

Bi video izledim eğitim sistemimiz hakkında (Türkiye'nin) Sadece izlemenizi istiyorum çok düzgün birisi ve gerçekten araştırıp doğru konuşuyor Hadi bu konunun yorumlarında eğitim sistemimizi eleştirelim (hakkında tartışmak demek).
  18. Dolar Bey

Lise 9. sınıf karnesi neye göre verilecek ?

9. Sınıfım İzmir'de oturuyorum karnem neye göre verilecek ?
Geri