Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Dil Okulu İçin Hangi Ülkeyi Önerirsiniz?

Bu sene nasip olursa bir yurtdışı ülkesine dil eğitimi almaya gideceğim. Niyetim okuldan sonra çalışma izni veren bir ülkede kalıp oturum almak. Malta ve Bosna Hersek oturum veriyormuş. Oturum izni veren başka hangi ülkeler var? Siz hangi ülkeyi önerirsiniz? Gerek yaşantı gerek ekonomi...
  2. CesarVialpando

Work And Travel Hakkında

Nasip olursa bu sene Work And Travel yapmayı planlıyorum. Aklımı kurcalayan bazı sorular var. WAT kaç ay sürüyor? İşe başlama ve bitiş tarihlerini kendimiz seçebiliyor muyuz? Ayrıca üniversitemde senem uzadı. Seneye 5. senem olacak. Bu sene red yemem durumunda seneye tekrar başvurabiliyor muyum...
  3. CesarVialpando

Ulusal Staj Programı Hakkında Sorular

İyi forumlar. Gördüğüm kadarıyla iş teklifleri gelmeye başlamış ama bana 4 gündür teklif gelmedi. Bu programa başvuran herkese staj yeri çıkıyor mu? Boşta kalma ihtimalim var mı? Bundan sonra özel bir şirkete kendim başvurup staj yapma şansım var mı? Ve bu teklifler ne zamana kadar gelmeye devam...
  4. CesarVialpando

Hangi İngilizce Kursuna Yazılmalıyım?

İzmir'de yaşıyorum. Yazın biraz para biriktirdikten sonra bir kursa kayıt yaptıracağım. Sizce en iyi İngilizce öğreten kurs hangisi?
  5. CesarVialpando

ADIM ADIM İNGİLİZCE ÖĞRENEBİLECEĞİM YOUTUBE KANALI

Selamlar. Okuduğum üniversite haftada sadece 2 gün yüz yüze, 3 gün uzaktan eğitim veriyor. Bu güz dönemi boyunca böyle sürecek. Ben de hazır fırsatım varken İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz Youtube kanallarını öğrenmek istiyorum. İlla ki Youtube kanalı olacak diye bir kaide de...
  6. CesarVialpando

Üniversitede 1 Yıl İngilizce Hazırlık Okumak

Selamlar. Üniversite tercihi yapacağım. Kimi üniversitenin yanında ingilizce yazıyor. Bu üniversiteler 1 yıl zorunlu ingilizce eğitim veriyormuş anladığım kadarıyla. Fakat benim tercih edeceğim üniversitelerde bu yazmıyor. Peki ben kendi isteğimle bir yıl hazırlık okuyamıyor muyum? Kafam çok...
Geri