Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Merkezi yatay geçişte az puan farkı ile geçilebilir mi ?

Merkezi yatay geçişle geçmek için daha yüksek puan alınması gerek olduğunu söylüyor ama yine de sormak istedim, 0,1 veya 0,2 puan daha düşük olsa bile ucundan okula girmesi imkansız değil mi ?
  2. rainbowgamer

Tercih konusunda yardım/destek

Arkadaşlar tercih listesine aşağıdakilerden siz olsanız hangilerini eklerdiniz ? Bursa Teknik Üniversitesi Sakarya Üniversitesi Abdullah Gül Üniversitesi KATÜ (ELEKTRİK) ESOGÜ Eskişehir...
  3. rainbowgamer

Elektrik Elektronik sizle kaçla kapatır ?

Akdeniz (AKDÜ) Elektrik elektronik kaçla kapatır sizce 71'den 66'ya düşmüş en son.
  4. rainbowgamer

Piri Reis Üniversitesinde Elektrik-Elektronik Mühendisliği okunur mu ?

Arkadaşlar PİRİ REİS Üniversitesinde elektrik elektronik mühendisliği sizce okunur mu bilgisi olan var mı ?
  5. rainbowgamer

İyi üniversite kötü bölüm seçilir mi ?

Arkadaşlar sırf üniversite iyi diye (ilk 5 mühendislik okulları örnek) diğer mühendislik dallarını yazar mıydınız ? (Petrol-çevre-Maden-Biyomedikal-Gıda-Biyomühendis gibi..) Yoksa bölüm istediğiniz bir mühendislik bölümü ama üniversite ortalama bir anadolu üniversitesi olsa mı yazardınız ...
  6. rainbowgamer

Matematik bölümünden bilişim alanında çalışmak

Matematik bölümünü seçip genelde yazılım alanında çalışmaya yöneldiklerini duyuyorum sizce mantıklı bir yol mu ne düşünüyorsunuz ?
  7. rainbowgamer

İstatistik-Matematik-Bilgisayar Bilimleri bölümleri nasıldır

Arkadaşlar bu üç bölüm arasından bir tavsiyeniz var mı ? Eğer bilgisayar mühendisliği yerine bilgisayar bilimlerini seçmemde ne kadar fark olur ve istatistik matematik bölümlerinde işsizlik riski var diye gördüm siz ne düşünüyorsunuz ?
  8. rainbowgamer

Kimya Mühendisi-Biyomühendis-Moleküler Biyoloji bölümleri iyi mi ?

Arkadaşlar Kimya mühendisliği,Biyomühendislik,Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümleri genelde ülkede çok geçerli değil diyorlar sizce bu bölümler okumaya değer bölümler midir cevaplarınızı bekliyorum
  9. rainbowgamer

Daha iyi okulda Elektrik Mühendisi mi Ortalama Bilgisayar Mühendisi mi

Sizce biraz daha iyi olan bir okulda elektrik elektronik mi yoksa biraz daha aşağıda olan bir okulda bilgisayar mühendisi mi daha mantıklı Ayrıca genelde bilgisayar mühendisliğini daha severim ama okul kısmında fikrim etkilendi sizce nasıl karar verilebilir ?
  10. rainbowgamer

Sayısal 50.000 sıralama ile bölüm önerisi

Sayısal alanda 52K sıralama ile siz olsanız ne bölüm yazardınız merak ediyorum ve önerilerinize açığım en mantıklısı ne olurdu ?
  11. rainbowgamer

Sınav konuları 1 kasıma kadar mı ?

Arkadaşlar olmayanların sınavı 1 kasıma kadarki yer deniyor fakat hocama sorduğumda kasımda yapması planlanan konular dedi onlar da 23 kasıma kadarki yerdi.Kesin olarak bir şey yok mu ?
Top Bottom