Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Almanya'da üniversite okumak hakkında sorularım

Şu an lise son sınıfım ve seneye Almanya'da okumak istiyorum. Başvuru süreci, gereksinimler vs. her şeye hakimim ama hala çözemediğim birkaç sorun var bunlar hakkında özellikle deneyimi olan veya bir tanıdığının tecrübesi olanların yorumları benim için çok değerli. 1- Hiçbir şekilde ne...
  2. RTX3070

11. sınıfa geçiş - yazın geriye kalanı ne yapmalıyım / genel sınav tavsiyeleri

Biliyorum 1 milyon tane konu açıldı hakkında ama benim durumum biraz farklı. Öncelikle elektrik elektronik veya yazılım düşünüyorum elektrik elektronik okursam uzmanlığımı kesin donanım üzerine yapacağım. İş bulma sadece sınav değil bunu bildiğim için şu an hobi olarak yazılım yapıyorum bana da...
  3. RTX3070

TYT'de Edebiyat dersinin hangi kısımları var?

Ben edebiyat kısmı mesela o divan edebiyatı vs. yok diye biliyorum doğru mudur?
  4. RTX3070

Almanca'ya nasıl verimli çalışabilirim?

Yazılılar başladı bile ve Almanca yazılısı çok yakın. Diğer derslerle bir sıkıntım yok ama Almanca'dan hiçbir şey bilmiyorum. Bu dersi 5-6. sınıfta da görmüştük ve gayet iyiydim. Aradan 2 yıl geçti, sonradan 9. sınıfta tekrar görmeye başladık. 9'da da sıkıntı yoktu. Bu sene dersler yoğunlaşınca...
Geri