Arama sonuçları: *

1. GTX 1060

İngilizce kelimeleri nasıl ezberlerim ?

Arkadaşlar yarın kelime sınavım var elimde 200 kelimelik bir kağıt var haftaiçi oluşan dersler problemlerden vs quize çalışamadım bu 200 kelimenin 100 kelimesini nasıl hızlıca çalışıp öğrenebilirim ?
  2. GTX 1060

Ders çalışamama sorunu nasıl çözülür ?

Arkadaşlar mezun öğrenciyim dershane ile sınava dilden hazırlanıyorum, fakat oturup bi türlü ders çalışamıyorum çözmem gereken testler var onları dahi çözmüyorum bu durumu nasıl geçirebilirim ? Etütte oturuyorum 20dk çalışıp sonra kaçasım geliyor yaptığımda kulaklığı takıp müzik açıp gidiyorum...
  3. GTX 1060

Göz kayması ameliyatı MSÜ engel mi ? (Açıklamayı okuyunuz)

Arkadaşlar geçen hafta göz kayması ameliyatı oldum. Şu an göz derecelerim ekteki şekildedir ve ameliyat olduğum doktor göz derecelerimin de geçirdiğim ameliyatın da MSÜ'ye engel olmadığını söyledi. Bazı yerlerde okuduğumda göz kayması ameliyatı olmuş olmak MSÜ'ye engeldir yazıyor. Yine de size...
  4. GTX 1060

TYT EA için Matematik zorunlu mu ?

Arkadaşlar dün sınavda TYT de Matematik yapmadım, bugün arkadaşlarım EA hesaplanmaz diyorlar doğru mu ? Sabahtan beri içimde bir huzursuzluk var hiçbir Sayısal dersini çözmedim sadece Türkçe ve Sosyal yaptım.
  5. GTX 1060

Kıbrıs Odtü de okunur mu ?

Arkadaşlar seneye dilden sınava gireceğim hedefim 10-15K arası İngilizce öğretmenliği, Kıbrıs odtü de o civarlarda tam burslu alıyor. Kampüs hakkında bilgisi olan varmı ? Hedefim 1-2 yıl orada okuyup sonra Ankara odtü ye geçmek. (Yurtları 2 dönemlik 14 bin TL, ev kiraları ile aynı hesaba denk...
  6. GTX 1060

İngilizce öğretmenliği vs İngiliz dili ve edebiyatı ?

Arkadaşlar gelecek yıl dil sınavına gireceğim hedefim sıralamada 10-15K arası, sizce hangisini okumak mantıklı ? İngiliz dili ve edebiyatında 15K sıralamada güzel burslu üniversiteler falan var bir yandan onu düşünüyorum, çünkü İngilizce öğretmenliğinde ilk 10K da sadece güzel isim yapmış...
  7. GTX 1060

11 Ayda YDS ye hazırlanılır mı ? (Eşit ağırlıkçıyım)

Arkadaşlar 11.Sınıfım ve sınava dilden girmeye karar verdim. Okulda normal ingilizce derslerim çok iyi, sizce şimdiden YDT ye başlasam 2023 te ki sınava kadar yetişirmiyim ? YouTube da Temel den YDS hazırlık dersleri var onlar ile ilerleyeceğim, Ve eğer maddi sıkıntı olmaz ise Temmuz da Moda...
  8. GTX 1060

Ücretsiz İngilizce kursları faydalı mı ?

Merhaba arkadaşlar, bulunduğum şehirde yazda halk eğitim merkezinde İngilizce kursu açılıyor, kültür merkezinde de İngilizce kursu açılıyor. Bu yıl kültür merkezindeki İngilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum, sizce faydalı olur mu?
  9. GTX 1060

İnsanı suça iten toplumdur (Münazara)

Merhaba arkadaşlar Perşembe günü final münazaramız var konumuz: "İnsanı suça iten toplumdur." Bu konu hakkında güzel savunmalar öneri misiniz ? Forumlarda, internet sitelerinde, birçok savunma buldum ama daha fazla lazım + karşı tarafa sorulacak soru lazım karşı tarafı kilitleyecek birkaç soru...
  10. GTX 1060

Savaşta Bilgi mi üstündür Kılıç mı ?

Arkadaşlar haftaya Perşembe günü okulda münazara yarışması var, hoca ısrarla yarışmaya beni aldı ve bizim grup savaşta Bilgi üstündür fikrini savunacak. En iyi şekilde nasıl savunanbiliriz ? (Tarihi olaylar dışında, Fatih Sultan Mehmet, Alparslan, Turan Taktiği, Hilal Taktiği gibi şeyler...
  11. GTX 1060

İnternetten İngilizce Öğrenmek.

Merhaba, Haziran ayında kültür ve gençlik merkezinde İngilizce kursuna başlayacağım fakat şimdiden temel oluşturmak istiyorum. Sıfırdan İngilizce öğrenmek için önerdiğiniz ders videosu, site, uygulama vb var mı? 4 ay boyunca günde 2 saat çalışacağım. Haziran'da zaten kurs başlıyor. 11.sınıfım...
  12. GTX 1060

İsviçre'de üniversite okuma şartları nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar ben 11.sınıf öğrencisiyim üniversiteyi İsviçre'de okumak istiyorum bunun için tyt-ayt den kaç puan almam gerekiyor veya Türkiye'de üniversiteye başlamış olmammı gerekiyor yoksa direkt üniversiteye 0 dan ordamı başlıyoruz, B2 seviyesinde İngilizcem var, onun dışında İsviçre'de...
Top Bottom