Arama sonuçları: *

1. thaelien

Üniversite Askerlik Erteleme

Dostlar olay şöyle geçen sene ilk kez sınava girdim.Açıktan bir bölüm yazdım fakat hiç beğenmediğimin için bıraktım.Dönem yenilemedim.Neyse şuan benim askerlik sene sonu görünüyor.Ben bu sene yine sınava giricem.Açıktan bir bölümü yazıcam.Askerlik uzar mı ? Yoksa bir etki etmez mi ? Bilgisi olan...
  2. thaelien

YKS EK TERCİH Yardım

SELAMLAR aklımı karıştıran büyük bir soru var ben tercihimi yaptım 3. tercihime yerleştim.Ama ben illaki ya 1. yada 2. tercihimin olmasını istiyorum onun içinde ek tercih diye bir şey varmış ben şimdi ek tercih yapaibliyormuyum ? duyduğuma göre eylül ortası yapılıyormuş ben şimdi kazandığım...
  3. thaelien

YKS TERCİH ACİL YARDIM

Dostlar tercih yapıcam kuzenimle ayarladık işte yüksek puandan düşüğe doğru falan başvuru kontrol ve önzilme yazısına tıklayınca uyarı diyor işte 3-4-5-8 falan bölümlere puanınız yetmemektedir tarzında bir şey deyip tercih yaptırmıyor istediğim yeri yazabilmem gerekiyor lütfen yardım edin kaldı 2...
  4. thaelien

Üniversite Okumalı mıyım ?

Malum bugün üni sınavı vardı girdik yaptık sonuçları bekliyecez ama kafamda bi yandan okumamak var bi yandanda okusammı düşüncesi kafamı tırmalıyor.Şimdi şöyle elektrik işinden dibine kadar anlıyorum bir iş yerine girip çalışabilirim veya telefon tamirinide yapabiliyorum buda bir altarnetif...
  5. thaelien

TYT BARAJ GEÇME HAKKINDA SORU

Dostlar selamlar yarın biliyorsunuz sınav var.Matematikle şu zamana kadar hiç aram olmadı.Şimdi sorum şu ben sınavda bildiğim olursa elbet yaparımda en kötü ihtimali değerlendiriorum.Ben hiç matematik işaretlemesem benim sınavım hesaplanır mı ? okulda hocalar 4-5 ay önce hesaplanmaz demişti.Ama...
  6. thaelien

Okullar Hakkında Tüm Açıklamalar

Duyduğum tüm doğru bilgilerin sonucunda herkesin anlayacağı şekilde yazmak istedim. - Tüm Türkiyede Okul öncesi,ilkokullar,8.sınıflar ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlıyor. - Yüksek ve Çok Riskli Bölgelerde sadece yüz yüze sınavlar yapılacak. - Düşük ve Orta Riskli Bölgelerde diğer...
Geri