Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

Kyk yurduna kayit olunurmu

Kyk dan yurt kazandım sanirım otomatik kaydımi oluşturuyor onun dışında benim gidibde extra olarak evrak vermem gerekirmi
  2. mrhamsi

Alternatif enerji kaynaklari bölümüyle ilgili bilgisi olanlar yardım

Arkadaşlar bu 2 yillik bir bölüm peki bunu okuyan hakkında bilgi sahibi olan varmı 2023 2024 gibi mezun olucam is imkani sağlarmi 4e tamamlasam iş gorürmu yoksa gereksiz bir bölummü okumak yerine hazırlığami gitmeliyim aydınlatırsaniz sevinirim
  3. mrhamsi

Açık öğretim mezunu is bulma imkani varmı (üniversite)

Arkadaşlar 2 yıllık bölüme başliyorum extra olarak açıktan dış ticaret okumayı planliyorum peki açıktan mezun olduğumda dış ticaret konusunda iş bulabiirmiyim
  4. mrhamsi

2021 üniversite bölüm seçimi

Arkadaşlar bazı bölümler kafamı karıştırdi yardımcı olursaniz sevinirim ilk olara 2 yıllık giricem hedefim dgs ile 4 yıllığa çıkmak hangı bölüme gidersem gidiyim hedefim bu şu bölümleri buldum Bilgisayar programlama Aşcılık Alternatif enerji kaynakları Silah sanayi teknikerliği Web...
  5. mrhamsi

ingilizce öğrenmem gerek yardım

arkadaşlar yıl olmuş 2021 memleketin durumu belli yaşım 20 ancak 4 senedir buradan uzaklaşmam lazım diyorum kendime hedef yurt dışı tabi ilk olarak ingilizce lazım kurslarda hiçbir şey öğrettikleride yok ne yapmam gerekir
Geri