Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Ayt fen nokta atışı konular

Fix çıkan nokta atışı konular vardır tyt fizikte optik gibi.Ayt fendede nokta atışı çerezlik konu öneririmisiniz.Bikaç net bedavadan cebe atmalık.(0 'ım)
  2. Rotangar

Paragraf ve Ayt Mat Test Kitap Önerisi

Paragraf denemesi çözücem 345 bitti yeni birtane alıcam.Dil bilgisi hiç çözmeden 18 ile 26 net arası geliyor.Hangi yayın önerirsiniz. Bide ayt matematikte 345 çözüyorum zor bir yayında çözmek istiyorumda zaman az kaldı sizce 3d veya orijinal ayt mat soru bankasımı alayım yoksa 3d nin ayt...
  3. Rotangar

Yks ye nasıl çalışılmalı ?

Evet sınava çalışmak kadar nasıl çalışılıcağını bilmekte çok önemli konu.Konuyu son 4 ay kala açmak saçma biliyorum ama geç olsun güö olmasın :D Bildiğiniz işe yarayan teknikleriniz falan varsa yazarmısınız ? Tyt : 55-60 Ayt: yeni baslandı belirsiz Hedef en kötü 100k ve sayısal
  4. Rotangar

Odtü'de ücretli okumak ?

Beyler odtü devlet üniversitesi ama ücretli bölüm gözüküyor(KKTC de değil) ve tam bursla %50 arasında nerdeyse sıralama farkı olmamış nasıl oluyor ?
  5. Rotangar

Ayt fen için 1 net lazım

Sanırım ayt puanının hesaplanması için fenden 0.5 yapmamız lazımmış(sayısalım) Matematik çözücem sadece fen bilgim 0.Her sene fix çıkan aşırı kolay soru falan varmi.
  6. Rotangar

Yks 2.(ek) tercihler ne zaman / ek tercih ücreti?

Ek tercihler ne zaman ? Bide ek tercihler için 30tl yatırılması gerekiyormuş.Ne zaman nereye yatıracağız ?
  7. Rotangar

[REHBER]Udemyden kurs alırken kazıklanmayın !

Udemyde ara ara indirimelr oluyor ancak "ios" işletim sistemli cihazlarda fiyat pahalı oluyor. Üstteki resim ios cihazdan Yukarıdaki resim android cihazdan Yukarıdaki görsel pc den.(Windows) ///////////////////////////////////////// Yani ios cihazlarda 70 , androidlerde 37, windows pc lerde...
  8. Rotangar

Üniversite sınavı ve meslek lisesi hakkında ?

Daha önceden hiç üni sınavına girmemiş bir yetişkin.Sınava girdiğinde okul ek puanından faydalanabilirmi(meslek lisesi mezunu)(obp den ayrı)
  9. Rotangar

ApplyBau ya önceden başvurabilirmiyim.

12. sınıfa geçicem.Bir yerde okumuştum erkenden başvuru yapıp kaç burs geliceğini görebilirsiniz diye.Normalde başvurular kasım-haziran arasında yapılır.Ben şimdiden yapsam bana burs oranı söylerlermi.Ardından sene sonuna kadarda kendimi gene geliştirsem tekrar asıl başvuruyu yapsam oluyormu.
  10. Rotangar

E okul sistemi kapanmışmıdır ?

Edebiyatçıya sözlüyü yükselttireyim diyorum sistem kapanmışmıdır ?
  11. Rotangar

Ders çalışmayı eğlenceli hale getiricek site

Öncelikle herhangi bir reklam yapmadığımı söyleyeyim kendimde kullanıyorum memnunum bu yüzden yazmak istedim. Site bu.Sitede birçok video var.İster uzay üssü ister kütühane seçin.Anime ve kpop da var.Masamda ders çalışırken bu siteyi açıp tam ekran yapıyorum site içinde kronometrede var.Pomodor...
  12. Rotangar

12. sınıf için tavsiye

12. sınıfa geçiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  13. Rotangar

Apply Bau sistemi hakkında

Bu sisteme başvuran oldumu.12. sınıfa gireceğim bu sistemi kullanarak bau ya girmeyi planlıyorum.
  14. Rotangar

Ankara dershane önerisi

Soru başlıkta.12. sınıfa geçicem.
  15. Rotangar

11. Sınıf fizik için tavsiyeler

Fiziği yapamıyorum hoca resmen gidişattanda vermiyor.1. dönem notlarım 5 ve 10.2. dönemim ilk sınavındanda 4 aldım fizikten.Ne yapmalıyım.Önerdiğiniz youtube kanalı veya kitap vesayre varmı.
  16. Rotangar

İş bulurken devamsızlığın önemi varmi

Soru baslikta
  17. Rotangar

Derslerden anlamıyorum.Yardım

1.. sınıfım.Dersler zor geliyor.Çalışmaya üşeniyorum.Test çözmeyi severim ama yapabilince : (Yani demem o ki testi çözecek bilgimde yok.Ne önerirsiniz. 1645303804 sınıf kısmı 11 olacak yanlış yazmışım
  18. Rotangar

Karne belgeniz ne ?

Takdir/Teşekkür
  19. Rotangar

Doping Hafıza Hakkında Bildiğiniz ne varsa anlatırmısınız ?

Sorum başlıkta var.2022 yks için iyat 5000tl.Bence hiç ucuz değil görüşleriniz neler.
  20. Rotangar

10. sınıf Alan seçimi acil!

Arkadaşlar 10. sınıfım alan seçicem yazılımcı olmak istiyorum mf mi seçmeliyi?
Top Bottom