Arama sonuçları: *

1. Aziz G.

Yks tercih için akıl alma konusu

Arkadaşlar merhaba normalde alanım ea fakat ea dan 700k yaptım (sene içinde düzensiz çalışmalardan ve birkaç sebebten ötürü) söz 378k tyt 996 k bu sıramalara göre adam akıllı bölüm gelmiyor biliyorum. Ama yinede danışmak istedim birkaç hocamla görüştüm sözelden 4 yıllık tercih yap bence...
  2. Aziz G.

Devamsızlık toplam 30 gün olursa mı sınıfta kalınıyor?

Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var Yorum atanlara teşekkür ederim.
  3. Aziz G.

Tyt net arttırma önerileri

Arkadaşlar konu başlıkta olduğu gibi başta mat,türkçe,fen olmak şartıyla bütün öneri ve düşüncelere açığım özellikle mat 10 net anca yapıyorum konulara nasıl çalışmalıyım ? Problem az çok yapıyorum ama yeni nesil sorularda tıkanıyorum. Geometri gerçekten yapamıyorum. Türkçe dil bilgisi kısmı...
  4. Aziz G.

Tyt ve ayt nin orta/zor kaynak önerileri

Arkadaşlar konu başlıkta ki gibi tyt ve ayt kaynak önerileri seviyeleri orta :/ zor ve ösym tarzı olursa süper olur ben bunları düşünüyorum şuanlık iyi midir? ? 1633282424 ekstra olarak tarih,coğrafya ,fizik,kimya ve biyoloji hangi kaynaklar daha yakın üstte yazdıklarıma
  5. Aziz G.

lise (4) işimize yarayan öneriler veya çalışma önerileri (kaynak öneriside olur)

Arkadaşlar konu başlıkta lise(4) den tecrübe edinenler veya tecrübesi olan arkadaşlar üni sınavı için çalışma önerileri, kaynak önerileri, yt kanal önerileri ve çok işimize yarayan taktikler verebilir.(tabi böyle bir şey varsa) yorum ve düşüncesini paylaşanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  6. Aziz G.

Antalya Dershane Önerileri Acil

12. sınıfa geçtim. Kaliteli, gerçekten düzgün ve disiplinli eğitim alabileceğim. Dershane önerilerine açığım. Antalya taraflarında oturup da dershaneye giden arkadaşlar bir tavsiye verebir mi? Bütçe çokta çıkmamak şartıyla
Geri