Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Ders içeriği ve planı belgem doğru mu?

Ekte belirttiğim belgede planı ve ders içeriklerini tek tek toplayıp bir pdf haline getirdim. Normalde başvuru yapacağım üniversite bunları onaylı istiyor ancak okulumun öğrenci işlerine attığım mailde internetten almam gerektiğini söylediler. Belgede bir sorun var mı? Kabul görür mü? 1736771118...
  2. Pulsar

Yatay geçiş ders saydırma

Arkadaşlar şimdi yatay geçiş yaparken transkript teslim edeceğim, başvurular da 20-24ü arasında olacak. Ancak benim daha finallerim bile 20 sinde başlamış olacak ve bu sebeple teslim ettiğim transkriptte finallerim girilmemiş olacak, haliyle o derslerde transkriptte bir not görülmüyor olacak, bu...
  3. Pulsar

Yatay geçiş için bu belgeyi nereden bulabilirim?

"Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda tamamladığı dönemlere ait bütün dersleri gösterir Öğretim (Ders) Planı ve Ders İçerikleri.(Eğitimine devam etmemiş öğrenciler için geçerli değildir.)" Maddesinde belirtilen belgeyi nereden bulabilirim? Üni sisteminin belge talebi kısmında...
  4. Pulsar

Üniversite Yatay Geçiş Hk.

Arkadaşlar yatay geçiş başvuruları açıldığında bölümümü farklı bir üniversitede okumak için başvuru yapmam gerekiyor. Bu başvuru için aynı üniversiteye hem dönem ortalaması ile hem de merkezi puan ile 2 ayrı başvuru yapabilir miyim aynı anda? Geçişim kesin olmalı. Kalma gibi bir şansım yok...
Geri