Arama sonuçları: *

1. K

Kimya Ödevime Yardım Eder misiniz?

Selam arkadaşlar. Kimya hocası şöyle bir ödev verdi: bağların ve moleküllerin polarlığı:nı araştırınız. Acil yardım edin hemen teslim etmem gerek
  2. K

Bu işin adı nedir ?

Selam arkadaşlar. Uzaktan kumandalı arabalar falan olurya. Onun ileri geri sağa sola gibi şeyleri kodlarlan oluyor diye biliyorum. Ve bende böyle şeyler yapıp para kazanmak istiyorum. Bu işin adı nedir, böyle şeyleri kimler yapar ve para kazandırır mı.
  3. K

Masaüstü mü Laptop mu

Selam Arkadaşlar. Ben Uçak Bakım'da okuyorum ve ileride Uçak Mühendisi olacağım İnşaAllah. Bana Lise'de, Üniversite'de ve çalışma hayatımda PC üzerinden bir şeyler yapacağız mı tam bilmiyorum. Eğer yapacaksak ne yaparız ve Laptop mu yoksa Masaüstü PC mi daha çok lazım olur. (Ben Masaüstü PC...
  4. K

İleride Laptop lazım olur mu

Selam arkadaşlar. Ben uçak bakım okuyorum ve ileride uçak mühendisi olacağım İnşaAllah. Ama bana Lise de, Üni de ve çalışma hayatımda laptop lazım olur mu tam bilmiyorum. Ve lazım olursa ne yaparım laptopta. Tasarım yapacağım, oyun oynayacağım ve diğer işler falan filan işte (Ben Masaüstü PC...
  5. K

İngilizceyi nasıl öğrenirim

NOT!: Lütfen yardımcı olun İngilizce öğrenmek benim için çok çok çok önemli. Selamun Aleyküm. Öncelikle ben Uçak Bakımda okuyorum bu yüzden İngilizcemin çok çok iyi olması lazım. İnternet üzerinden en kolay ve en doğru şekilde nasıl İngilizce öğrenirim.
Top Bottom