Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Vizesinden 0 alınan dersi geçme ihtimalimiz?

Arkadaşlar digital logic design adında bir ders var ve dersin geçme notu 30 vizesinden 0 labarotuvarından 20 alan bir arkadaşım var lakin sınavdan 40 alırsa geçeceğini çalıştığı halde bazı soruları yapamadığını söylüyor büte kallmak istemediğini memlekete gideceğinden dolayı hocayla konuşup...
  2. TeknoPiyon

Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılmalı 2 gün sonra sınavım var

arkadaşlar 2 gün sonra yazılı sınavım var sizce nasıl hazırlanmalıyım youtubedan veya bildiğiniz siteler var mı ?
  3. TeknoPiyon

Ehliyet kursuna verdiğim fotoğraf değiştirilebilir mi 6 ay geçmiş foto

arkadaşlar ben kursa fotoğrafa bakmadan 6 ay geçmiş fotoğraf verdim hatta fotoğraf geçeli 1.5 yıl falan oldu bunu kayıtlar kapanmadan değiştirebilir miyim ?
  4. TeknoPiyon

Bu fizik sorusunu nasıl çözerim ?

Yardımcı olur musunuz lütfen
  5. TeknoPiyon

üniversite fiziği iyi olan biri var mı

arkadaşlar fizik 2 de bir konu var ve bir grafik çizmemizi istiyor ancak nasıl yapacağıma dair herhangi bir fikrim yok bilen biri var mı acaba?
  6. TeknoPiyon

Online Sınavda discord ekran paylaşımı anlaşılır mı?

arkadaşlar , sınavda ekran paylaşımı yaptığımızda bunu web sitesi algılayabiliyor mu? Arkadaşımın sınavında böyle yapmayı düşünüyoruz böyle bir şey mümkün mü yakalanma ihtimali var mı
  7. TeknoPiyon

Bir makale veya yazıda ChatGPT kullanılıp kullanılmadığını nasıl öğrenirim

arkadaşlar chatgpt ile yazılmış olduğunu düşündüğümüz bir yazının kontrolunde intihal çıkmıyor ancak chatgpt ile yazıldığını nasıl öğrenebilirim
  8. TeknoPiyon

Üniversite physic 2 elektrik sorularina yardim edebilecek var mi

Arkadaslar soru baslikta dm den yazabilirseniz sevinirim
  9. TeknoPiyon

Üniversite derslerin çakışması

arkadaşlar derslerim çakışıyorda zaten online diye bir şey de diyemiyorum sizce napmalıyım şuan tek kontenjanlar bu
  10. TeknoPiyon

LGS yardımcı kaynak tavsiyesi türkce fen matematik için

Arkadaşlar kardeşim lgs ye hazırlanıyor ve kaynak arayışındayım kendisine fiyat farketmeden deneme veya soru bankası tavsiyeniz varsa atar mısınız ?
  11. TeknoPiyon

Irregular öğrenci olmak hakkında? (üniversite)

Arkadaşlar üniversitede hazırlık sınıfını yarı dönemde mid seviyeden atladım ve gelecek ayın 20 sinde bölüme basliycam aslında KYK dan burs almasaydim bölümü dondurmayı düşünüp yks ye çalışmayı düşünüyordum ancak hem bölümümu sevdim hemde KYK dan bursum olduğu için devam etmem gerekiyor...
  12. TeknoPiyon

İstanbul avrupa yakası dershane tavsiyesi

*arkadaşlar ben 12.sınıf öğrencisi fen lisesinde okuyan biriyim dershane ile ek ders alabilceğimi düşünüyorum avrupa yakasında dershane tavsiyeniz bulunuyor mu?
  13. TeknoPiyon

Sizce geri nakil alınmalı mı?

arkadaşlar ben sinop fen lisesinde okuyan biriydim ailem istanbulda yaşadığı için istanbula nakil almamı istediler ve aldılar istanbul necmettin erbakan fen lisesindeyim şuanda fakat hocaları iyi olabilir kurstakiler kendi sınıfımdaki hocalarımı görmedim arkadaşlarım geri gitmemi istiyor bende...
  14. TeknoPiyon

Lise sinavlari İptal edildi (Dediklerim Cikti )

Arkadaslar gerek kamudan haber gerek ogrenci haber gerek yunus aydin hocamizdan aldigim Twitter bildirilerine gore lise sinavlari %100 iptal meb bayram hediyesi olarak bunu vericek Alinan bilgilere göre 1.donem notlari dusuk olan kisiler isterse 2.donem sinavina girebilicek bir nevi...
  15. TeknoPiyon

Sınavlar Kaçın da olucak?

Arkadaşlar sınavlar kaçında olucak birde yeni zelanda falan vatandaşlık almak için tr vatandaşlığından vazgeçsek kimlik alma işi nadıl oluyor bilen var mı
  16. TeknoPiyon

11.sınıf matematik soru çözümü ACİL!!!

arkadaşlar şu soruyu çözebilcek var mı kafam o kadar dağınık ki 1 saattir çözemedim detaylı yazarsanız sevinirim
  17. TeknoPiyon

11.sınıf Fen Lisesi Biyoloji ders notları Hazır PDF

arkadaşlar gelecek sene veya şuanda 11 de olan ve 11 e geçicek baya dostlarımız var ve sınav olmadı 11 ler bende kendi hocam tarafından düzenlenmiş olan pdf leri sizinle paylaşmak istedim baya bir pdf olduğu için bunları buraya eklemedim direkt dosya.tc den upladım rar olarak sizlere sunuyorum...
Top Bottom