Arama sonuçları: *

1. Eyisha

ayt tarih için kanal

sözelciyim ayt tarihe başlayacağım onun için kanal önerir misiniz video sayısı aşırı olmasın 40-50 video max bazı kanallar 100 110 videoda anlatmış o kadar zamanım yok başka derslere de bakmam lazım bildiğiniz iyi anlatan gerekli olanları anlatan bir kanal önerir misiniz
  2. Eyisha

Türkçe ve edebiyat için deneme önerisi

denemelere başlayacam da güzel yayınlar önerir misiniz amacım her sabah türkçe edebiyat denemesi çözmek günde 1er tane çözücem deneme sayısı fazla olan iyi yayınlar bekliyorum türkçeden de edebiyat için de 4-5 tane yayın önerebilirsiniz 1 tane önerseniz de olur toplarım ben onları şimdiden...
  3. Eyisha

ayt edebiyat kanal önerisi

sözelciyim edebiyata başlicam mezuna kaldım sağlam bir kendi kaynağı olan ve güzelce gerelsiz detaylı değil de bilmemiz gereken şeyleri anlatan sağlam bir youtube kanalı söyler misiniz
  4. Eyisha

TYT başlangıç seviyesi matematik kanal önerisi

TYT matematiği temiz güzel ve kafa açmayacak şekilde detaylı anlatan bir kanal önerir misiniz kendi kitabı da olursa cok iyi olur yani hem konu anlatımı hem soru çözüm kitabı olsun dolu dolu bir kanal arıyorum
  5. Eyisha

Mezuna kaldım kitap vs önerir misiniz yardım edin lütfen

Sözelden 85k yaptım mezuna kaldım sözelim iyi o yüzden sadece ondan deneme çözücem fene ağırlık vermek istiyorum fen ( fizik , biyoloji ) için yayın önerir misiniz kimya demeyin 9-10da da kafam basmıyordu kimyaya diğerlerini yapabiliyorum ya nasıl anlatmam gerektiğini de bilmiyorum daha...
  6. Eyisha

Mersin Toros Üniversitesinde okuyan var mı?

Gastronomi okumak istiyorum 85k geldi mersin istiyordum ama puanım yetmiyor mezuna mı kalsam yoksa okul seçsem mi hala karar veremedim karşıma Toros Üniversitesi çıktı bir kesim çok iyi derken (%40 kadarı) bir kesim (%60) çok kötü Toros Pişmanlıktır yazıyorlar okuyan giden yada hakkında bilgisi...
  7. Eyisha

TYT'Ci dostlarım bakabilir mi sorum var da

TYT fende netim 0 sözelciyim fizik ve biyolojide her yıl çıkan çok kolay soruları söyler misiniz 4-5 de olsa netimi arttırayım bilmiyorum hiç hangi konular kolay onlara bakayım
  8. Eyisha

Açıköğretim hakkında sorum var

Şuan açıköğretimdeyim yeni geçtim ders seçimi kısmında sorum var seçtiğim derslerin fotosunu koydum 8 tane zorunlu ders var kredim 186 minimum krediyi geçiyor netten baktım seçtiğim dersleri 35 krediye tamamlamam gerektiğini yazmışlar bu doğru mu ve bu dersleri seçtim ben şimdi kaydetme için...
  9. Eyisha

Paragraf için soru bankası/yayını önerir misiniz ?

Sorum başlıkta 2-3 tane alıcam günde 40-50 civarı çözmeyi düşünüyorum orta seviye olursa çok iyi olur teşekkürler
  10. Eyisha

Açık lise hakkında bilgi verir misiniz

11. sınıfım 2. döneme gectik cuma gününe kadar açık liseye geçebiliyoruz ki bende geçmeyi düşünüyorum sordum soruşturdum ama tam anlamadım bana temizinden detaylıca anlatabilecek var mı. Sınıf nasıl geçeriz dersleri nelerdir şuan ki bölümümüze göre mi sınavlarına giriyoruz filan
  11. Eyisha

Gastronomi için hangi sınava girmeliyim

Ben eşit ağırlık öğrencisiyim 11. sınıftayım şuan gastronomi düşünüyorum ayt mi gerekli tyt mi internette sözel puandan alıyorlarmış öyle okudum ama bilgim yok bu konuda benim sözel bölümde mi olmam gerekiyordu yani ? ve ayt tyt ortalamasına göre mi yoksa belli bir sınavdan mı alıyorlar cidden...
  12. Eyisha

Aşçılık için hangi üniversiteler iyidir ?

11. sınıfım üniversitede aşçılık okumak istiyorum 340-400 arası bölümünde başarılı üniversiteler söyler misiniz
  13. Eyisha

Matematik kitapları hakkımda sorum var

11. sınıfım matematiğim çok kötü ve şimdiden düzeltmem lazım hoca 3 kitap önerdi hangisini almalıyım karekök 0 40 seansta matematik antrenmanlarla matematik bilgili dostlar yardım lütfen
Top Bottom