Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Ortaokul Mezunu Birine Öğrenci Belgesi Almak

selamlar dostlar, konu biraz ikonik ancak, annem ehliyet kursuna başladı, kayıt için gerekli belgeler arasında öğrenci belgeside isteniyor, annem için gerekmez sanmıştım ancak gerekiyormuş, sorun şu ki annem ortaokul mezunu ve onun öğrenci belgesini nerden nasıl çıkartırız bilmiyorum e devletten...
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Erasmus için ortalama harcanması gereken para

Dostlar liseliyim Erasmus fırsatı sundular Avusturya'ya ya da Macaristan'a 3 haftalık staj için gidilecek pasaport vize vs. Toplam harcamamız gereken para ne kadar olur?
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Erasmus ücretlerini devlet okulu karşılar mı ? (Lise)

Selamlar dostlar bugün okulumuzda duyuru yapıldı, erasmus için 3 haftalığına Avusturya veya Macaristan'a staj için başvurular açıldı. Vize, pasaport vs. yurt dışına çıkarken gerekli oluşabilecek masrafları okul mu karşılıyor yoksa normal fiyatlara göre daha indirimli olup kendimiz mi karşılıyoruz ?
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Biyomedikalden Radyolojiye yatay geçiş yapabilirmiyim?

Selam Dostlar 11.sınıfım Meslek lisesinde okuyorum elektrik-elektronik teknikerliği üzerine 11. sınıfa geçtiğim için bir dal seçmem gerekiyor bende endüstriyel bakım onarım seçmeyi düşünüyorum bu dalda okuduğum zaman EĞİTİM VE KARİYER İMKÂNLARI arasında Biyomedikal Cihaz Teknolojisi bölümüde...
Top Bottom