Arama sonuçları: *

1. yigitern

Özel Üniversite / Okullara Gelen ABSÜRT ZAMLAR

Evet başlıktaki gibi bu zamlar ney arkadaşlar geçen sene Gelişim Üniversitesi 37k burssuz fiyatı iken şu anda %50 gelişim üniversitesi yıllık 38k yani 76k burssuz :D bu mantıklı bi zam değil arkadaşlar sizin düşünceniz nedir? 76k verip 4 yıl okuycan birisi nerden baksanız 4 yılda 500 550k gibi...
  2. yigitern

YKS Sonuçları Açıklandı, Yerleştirme Puanı İle Nasıl Tercih Yapabilirim?

Arkadaşlar yerleştirme puanım istediğim üniversiteyi tutuyor fakat sıralamam karşılamıyor sıralamaya göre mi yapmam gerekiyor yoksa taban puanına göre mi ?
  3. yigitern

YKS 2022 AYT-TYT Nasıl Geçti?

Şahsen TYT Bana biraz kolay geldi fakat süre gerçekten biraz sıkıntıydı paragraflar çok çelişkili ve uzundu ama daha zor denemeler bu sene olmuştu onun dışında matematik gerçekten kolaydı türkçeden beklentim 29-31 arasında sosyalden ise 14-15 arasında matematik ise eğer yanıltmaz ise beni 12-13...
  4. yigitern

AYT Edebiyat için Ezber taktiği

Arkadaşlar merhaba YKS'ye 2. girişim olacak şu anda TYT konularım bitti ve AYT'de sadece ezber yapmam kaldı ve gerçekten ezber yaparken zorlanıyorum siz ezber yaparken nasıl yöntemler uyguluyorsunuz.Bazıları yazarak ezberle diyor fakat o şekilde yapamıyorum edebiyat öğretmenim romanlar için ufak...
  5. yigitern

Yönetim Bilişim Sistemleri Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz?

Aydın Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne gitmeyi düşünüyorum %50 + %30 burs ile bölümün iyi yönleri ve kötü yönleri hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
  6. yigitern

Universitede işletme okunur mu ?

Biraz kararsızım meslek seçmek için işletme okuyan var mı aranızda varsa dmden yazabilirse biraz konuşmak isterim.
Geri