Arama sonuçları: *

1. B

Mesleki açık öğretim lisesi nedir?

Arkadaşlarlar lisede okuduğum bölümü istemiyorum o yüzden 2 lise olarak mesleki açık lisede okuyacağım fakat nasıl kayıt yapılıyor ve mesleki açık öğretim lisesi nedir?
  2. B

237 TYT puanı ile üniversite okunur mu?

Arkadaşlar YKS'den 237 puan aldım bu puan ve sıralamayla bir bölüme girebilir miyim?
  3. B

YKS kılavuz ne zaman açıklanır?

Arkadaşlar YKS kılavuz ve tercihler ne zaman açıklanır?
  4. B

Gaziantep üniversitesinde neler var?

Arkadaşlar Gaziantep Üniversitesi içerisinde neler var ÖSYM bürosuna gitmiştim bir kısmını gördüm ATM ve cafeler vardı başka neler var içerisinde bunlar dışında?
  5. B

EKPSS kuraya lise mezunları başvurabilir mi?

Arkadaşlar lise mezunuyum ekpss kuraya başvurabilirmiyim ?
  6. B

Yeni yapay zeka bölümleri ne zaman açılacak?

Arkadaşlar YÖK yeni yapay zeka bölümleri açacakmış ne zaman açılacak?
  7. B

Ortaöğretim KPSS kaldırılır mı?

Arkadaşlar Ortaöğretim KPSS kaldırılır mı? 1709046955 Ünv mezunu çok ondan sordum.
  8. B

Birden fazla üniversite okumanın faydası nedir ?

Arkadaşlar birden fazla üniversite okumanın iş hayatında ne gibi etkisi var ?
  9. B

Ekpss 2024'te çıkacak soruları nereden bulabilirim?

Ekpss 2024'te çıkacak soruları nereden bulabilirim? 1707144448 Öyle bi kitap varmı ?
  10. B

İmam hatiplerde karma eğitim yok mu?

Arkadaşlar imam hatip okullarında karma eğitim yok mu?
  11. B

Öğretmenlerim çok soğuk

Arkadaşlar geçen sene liseden mezun oldum beni özledikleri için çağırdılar büyük bi hevesle gittim fakat öğretmenler çok soğuktu hiç konuşma istekleri yoktu neden olabilir ?
  12. B

Özel eğitim sınıfı beni bozduğu doğru mu?

Arkadaşlar, annem özel eğitim sınıfına gönderdiğime pişmanım. Keşke normal sınıfa gönderseydim dedi, haklı mı? Orası seni bozdu dedi. Haklı mı? Ben de çıkan sorunları söyleyim. Aşırı derece öfke davranış bozukluğu sinirlenince bir şeyler kırma elektronik.
  13. B

LGS'ye hazırlananların boş vakti oluyor mu?

Arkadaşlar garip soru soruyorum öncelikle kusura bakmayın 7. sınıfa giden kuzenim var 8. sınıfta LGS'ye hazırlanacağımdan senle konuşamayız müsait olamam fazla dedi. Cidden öyle mi LGS'ye hazırlananlar 5 dakikasını dersten ayıramıyor mu?
Top Bottom