Arama sonuçları: *

1. oaK´

üniversite kazandım ancak askerliğim tecil olmamış?

beyler ben 19 yaşındayım ve geçen sene mezuna kaldım bu yıl da açık öğretim tercihinde bulundum ve kazandım. Ancak askerlik tecilim olmamış ve yoklama sürem aralık 31 de bitiyor ne yapmam lazım çevremde bu işlerden anlayan kimse yok. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  2. oaK´

açık öğretimde sınavlar hangi konuya kadar oluyor

hocamlar açık öğretimde okuyorum sınav vakitleri açıklanmış ancak nereye kadar sorumluyum anlamadım her dersin 12 üniteden bir sürü videosu var hepsini izlesem imkanı yok yetişmesinin, bilen varsa bi aydınlatsın ya
  3. oaK´

Bu puan ile istanbul içinde nereleri yazabilirim??

sınava tiktoktan hazırlandım aldığım puan bu Bu puan ile açık öğretim dahil olmak üzere istanbul içinde nerelere gidebilirim ve bunlar hangi bölümler olur? 0.18 ile hesaplanan puan grafik tasarım ve fotoğrafçılık alanı için geçerli hocamlar bildiğiniz güzel yer varsa puanıma uygun...
  4. oaK´

sınava gireceğim okul çok uzakta ne yapmam lazım

Hocamlar YKS ye gireceği ancak çıkan okula daha önce bakmamıştım geçen sene girdiğimde evime yürüyerek gidebildiğim bi okul çıkmıştı yine aynı olmuştur diye rahattım ancak bugün bi bakayım dedim ve öyle olmadığı gördüm ben alibeyköy taraflarında oturuyorum ancak çıkan okul; BAŞAKŞEHİR ŞEHİT...
  5. oaK´

açık öğretimde hangi bölüm okunur?

Hocamlar açık öğretimde en rahat bölüm hangisi? 2 yıllık gireceğim. Ek olarak kaç puan almam lazım tytden? Teşekkür ederim. geçenki açtığım konuya ek yapıcaktım da öyle yapınca çok cevap alamam diye yeni konu açtım mazur görün
  6. oaK´

Açıktan üniversite okursam öğrenci indirimlerinden yararlanabilir miyim?

Hocamlar üniversiteden ve okuldan gerçekten nefret ediyorum ancak öğrencilik ayrıcalıkları gerçekten ilaç gibi, açıktan üniversite okursam bu öğrenci indirimlerinden yararlanabilir miyim? askerlik süre uzatma akbilde yarı fiyatına basma vs. ek olarak açıktan üni okumak için kaç puan almam lazım?
  7. oaK´

İstanbul içi resim kursu önerisi

Yetenek sınavına gireceğim için resim kursu arıyorum bildiğiniz güzel bi yer var mı
  8. oaK´

Geçen yıl ki tyt puanı mı kullanabilir miyim?

Merhabalar geçen yıl üniversite sınavına girip tyt den 260 almıştım ayt ye girmedim. Yetenek sınavına gireceğim için ayt ye gerek yoktu. Ancak kendime güvenipte yetenek sınavlarına katılmadım kendimi yetersiz gördüm bu sene hazırlanp gireceğim yetenek sınavlarına ancak üni sınavına kayıt...
  9. oaK´

İş hayatı vs üniversite

merhabalar okuldan yeni mezun oldum bu sene mezuna kalıp iş hayatına odaklanmak istedim. Şuan için zorlu geçiyor bir takım problemler var ancak sorun değil geçer elbet. Sorum şu sizce iş hayatına devam mı etmeliyim yoksa üniversiteye mi gitmeliyim. Araştırdığım kadarı ile üniversite...
  10. oaK´

Ücretsiz veya uygun fiyatlı sertifika programları

CV doldurmak ve kendimi geliştirmek için ücretsiz veya uygun fiyatlı sertfitika programları arıyorum, google haricinde olan var mı?
  11. oaK´

Bu puan ile nereye gidebilirim?

istanbul öncelikli olarak çoğu şehir olur, bölüm farketmez öneriniz var mıdır? 1659685324 büyük ihtimal gitmeyeceğim ama kafama yatan bi bölüm varsa gidedebilirim
  12. oaK´

Elimde TYT ve AYT için kitaplar var ellemedim isteyene veririm

Selamlar 22 yks dan çıktımda hiç çözmediğim devletin verdiği 1-2 test kitabı var parça parça veya tek seferde isteyene veririm kargo alıcı ödemeli şekilde tyt türkçe,fizik,kimya,biyoloji,coğrafya ayt ise fizik biyoloji
  13. oaK´

TYT ye girerken hangi belgeler lazım?

kimlik ve giriş belgesi dışında bi şey lazım mı? Sitede aday başvuru formu gibi bi şey buldum da anlamadım
  14. oaK´

Baraj kalktı, yetenek sınavına nasıl gireceğiz?

Selamlar Bildiğiniz üzere barajlar kalktı, eskiden barajı geçen yetenek sınavına girmek için hak kazanıyordu lakin şimdi baraj yok yetenek sınavına giriş hakkı almak için kaç puan almamız gerek bilen var mı? Ben baktım bulamadım videolarda da her kafadan bi ses çıkmış hiç bi şey anlamadım...
  15. oaK´

Okul çok boş geçiyor ne yapmalıyım?

Merhaba, 12 ye gidiyorum ve meslek lisesindeyim hocalar ayt tyt den bazen konu anlatıyor ama genelde boş bırakıyorlar test çözelim vs diye lakin max 3 kişi fln çözüyor diğerleri paso muhabbet vs bunları görünce benim de çalışasım gelmiyor tabii diyorum 3 4 ay izin alamaz mıyım kendi düzenimde...
  16. oaK´

Hiç bir şey bilmiyorum ne yapmalıyım?

Merhaba, bu eylül 12. sınıfa başlayacağım haziran gibi de sınava fln gireceğim klasik yks süreçleri işte ama bi sorun var... ben çoğu dersi anlamıyorum yapamıyorum daha doğrusu anlamak ve yapmak istemiyorum diyelim çünkü biliyorum ki ilerde çoğu hiç bir işime yaramayacak kendimi bu ideoloji ile...
Top Bottom