Arama sonuçları: *

1. dostecann

TYT Türkçe, matematik kitap önerisi istiyorum

İyi akşamlar dostlar bana da TYT Türkçe, matematik için kitaplar önerir misiniz? Diğer dersler yine bir şekil halledilir Türkçe, matematiği sağlama alsam diye düşünüyorum. İki bin altılıyım yazdan beri çalışıyorum ufaktan da derslere başlayacağım. Youtube kanalı olan bir hocanın kitabıysa da...
  2. dostecann

Antrenörlük bölümü okumak mantıklı mı?

Esenlikler kardeşlerim. Fenerbahçe Üniversitesi antrenörlük bölümü öğrencisiyim. Mezun olduktan sonra bir salonda fitness eğitmenliği yapmak, bireysel dersler vermek ve hem kendimi hem de çalıştırdığım insanları geliştirmek istiyorum. Mezun olduğumda artık antrenörlük yapmaya hazır mı oluyorum...
  3. dostecann

Denizci Belgesi nasıl alabilirim?

Selam dostlarım ben bir anadolu lisesinden mezun oldum. On dokuz yaşındayım gün gelir lazım olur, iş olur diye denizci belgesi almak istiyorum. Denizde, gemilerde veya teknelerde çalışabilmek için hangi belgeyi nasıl alabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  4. dostecann

İlk tercih indirimi alıyor muyum?

6. Sıradaki Fenerbahçe üniversitesi antrenörlük bölümü geldi. İlk tercih indiriminden faydalanabiliyor muyum?
  5. dostecann

BESYO parkuru zor mu?

Merhaba, yarın özyes sınavına gireceğim. Küçüklüğümden beri futbol oynadığım için hiç kursa gitmeye gerek olacağını düşünmedim. Şu an zaten düzenli olarak futbol antrenmanı yapıyorum koşu, hız vb. parkuru da inceledim çok zor görünmüyor. TYT 303 puanım var ve özgeçmişten de 75 puan aldım. Sizce...
  6. dostecann

Bu TYT puanıyla hangi bölüm okunur?

TYT puanım 303,79875 sıralamam 835.084'tür. Bunlarla girebileceğim mantıklı bir bölüm var mı? Puanımın yüksek olmadığının farkındayım.
  7. dostecann

TYT İçin Kaynak İstiyorum.

Aklımda üç kitap almak var; Paragraf, Matematik ve Fen bilimleri. Bilgili arkadaşlar benim için sepet hazırlayabilir mi?
  8. dostecann

TYT sepetim yeterli mi?

Ekte görünen ürünleri aldım. Bunlar TYT çalışmak için yeterli mi? Seçimlerim iyi mi?
  9. dostecann

TYT için soru bankası önerileri istiyorum.

Evet arkadaşlar seneye sınava gireceğim için yavaştan hazırlanmakta sorun olmayacağını düşündüm. Dokuz ve onuncu sınıfa başlamak bence mantıklı. Tüm TYT dersleri için soru bankası önerilerinizi bekliyorum. Bu konularda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  10. dostecann

Üniversite sınavı hakkında bir bilgim yok

İyi günler dostlar ben 11. sınıf eşit ağırlık okuyorum. Seneye üniversite sınavına gireceğim fakat hiçbir şey bilmiyorum. 1- İlk olarak TYT-AYT nedir? Ben hangisine gireceğim? 2- Üniversiteye hazırlanırken 9, 10, 11, 12 tüm gördüğüm derslere çalışacak mıyım? Aklıma gelenler bunlar daha olursa...
  11. dostecann

11. Sınıf Tarih için Çap mı yoksa Bilgi Sarmalı mı?

Çap Yayınları https://www.trendyol.com/cap-yayinlari/plus-11-sinif-tarih-soru-bankasi-2023-p-336666201?boutiqueId=61&merchantId=593426 Bilgi Sarmalı https://www.kitapsec.com/Products/11-Sinif-Tarih-Soru-Bankasi-Video-Cozumlu-Bilgi-Sarmal-Yayinlari-623289.html Hangi kitap daha faydalı olur? 500...
Geri