Arama sonuçları: *

1. Asfalt Osman

Forumda YKS sinavinda derece yapan var mi

Ben @Harley Quinn❖ ve @DOGANALPASLAN i biliyorum başka yapan var mi
  2. Asfalt Osman

9. sinif matematik test kitabi onerisi

Proje için lazım orta seviye olursa güzel olur
  3. Asfalt Osman

Performans odvleri nasil yapilir

Biyoloji hocamız ödev verdi (konuları soylememe gerek yok) A4lere yapicam en başa sadece ismimi mi yazayım yani şöyle mi yapayım Koskocaman biyoloji performans ödevi yazıp altınada adimi soyadımı numaramı sınıfımı mi yazmalıyım deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
  4. Asfalt Osman

9. Sinif ders programi nasil yapılmalı

9. Sinifim ders çalışmak otoyorum fakat bir programım olmadığı için yapamıyorum örnek bir program hazırlayabilir misiniz okuldan sonra eve saat 4.45de geliyorum biliyorum en iyi kendim yaparım fakat bulamadım
  5. Asfalt Osman

Sinav notlarim iyi mi

Tarihten 94 edebiyattan 89 matematikten 81 aldim 9. Sinifim ve nitelikli bir Anadolu lisesindeyim
  6. Asfalt Osman

9.sinif butun dersler icin yt kanali oneri

9a yeni geçtim bütün derslerden yt kanalı önerir misiniz iyi aksamlar
  7. Asfalt Osman

Istedigim okul nakil cikti ama tatikdeyim

Ben izmirdeyim yola anca yarın çıkabiliriz ve yol 2.5 saat bize 10 45 de nakil randevusu koymuşlar bunu ertelenebilir miyiz
  8. Asfalt Osman

Sosyal bilimler liseleri iyi midir

Liseye gecicem matematiğim kötü geldigi için buraya geçmek istiyorum sizce sosyal bilimler liseleri iyi midir
  9. Asfalt Osman

Korona Virüsüne Yakalanırsam LGS'ye Nasıl Gireceğim?

Sorum yukarıda
  10. Asfalt Osman

8. Sinif fen soru çözümü

Soruyu cozomedim bence soru yanlış konularda geri değilim sadece tekrar yapıyorum bu arada
  11. Asfalt Osman

Sorunun cevabi 8. Sinif fen

Hocalar böyle gelmez dedi ama nasıl çözülür onu merak ettim :)
  12. Asfalt Osman

Bu Matematik Sorusunun cevabini ariyorum

1616951865 15 değil mi video çözümü yok
  13. Asfalt Osman

Lgs tavsiyeler ?????

8. Sinifim sizden tavsiyeler bekliyorum sinav moduna geçeyim mi diye kendimi kasmiyordum sadece kitap okuyorum ve 100 soru falan cozuyodum fen lisesi kazanabilir miyim deneme notlarım 380 450 arası fen 18 net Türkçe 17dogru 1 yanlis mat 14dogru 2yanlis diger dersler full ve kaynak tavsiyesi...
  14. Asfalt Osman

Ders calisma programı

8. Sinifim Lgs ye hazırlanıyorum ve programsız çalışıyordum program yapmak daha mantıklı gibi pazartesi sali persembe ve cuma okula gidiyorum 12 20 de geliyorum çarşamba günü 2 20ye kadar canlı ders var cumartesi ve pazar günü kursum var cumartesi 13. 30 da pazar ise 12 de bitiyor ve ayrıca...
Top Bottom