Arama sonuçları: *

1. A

DEÜ, İzmir Meslek Yüksekokulu'nda bilgisayar programcılığı okuyan birisi var mı?

Selam dostlar Akdeniz üni de okuyorum acaba Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Meslek Yüksekokulu'nda bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan birisi iletişime geçebilir mi? birkaç sorum olacak
  2. A

sınıfta herkes kaldı bu bir suç mu?

Arkadaşlar selamlar. Üniversite öğrencisiyim programcılık okuyorum bir dersimizin sınavı böyle sınıfta herkese tek tek sormadım ama sınıfın çoğu yada hepsi kaldı. Bir arkadaş bunun suç olduğunu söyledi bu bir suç mu ve nasıl bir yol izlemeliyiz.(1. sınıfım anadolu lisesi çıkışlıyım uzaktan...
  3. A

mazeret sınavı başvurum çok saçma şekilde iptal oldu

Selam arkadaşlar elektrik gitti ve belgeleriyle mazerete başvurdum sınavın yarınına yaklaşık 2 hafta sonrasında sınav notları girildi 1 hafta sonrasında da mazeret başvuruları açıklandı benim başvurum olumsuz oldu sebep olarak sınav açıklandığından giremezsin dediler çok saçma değil mi? nereye...
  4. A

yatay geçiş yapabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar önlisans 1 sınıfım ortalamam 3 aynı bölümün merkez kampüsüne geçiş yapmak istiyorum internetten araştırdım fakat çok fazla uzun tutmuşlar bilgiyi arasından seçmek zor ne gibi şartlar lazım iyi forumlar
Geri