Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

12.sinif staj ne zaman bitiyor

Staj ne zaman bitiyor bilen var mi arkadaslar, Öğretmen bu hafta son diyor arkadaslar bu gecen hafta son diye bu hafta gitmiyor nedir durum
  2. AfniSoDeadly

Dekontun süresi gecer mi

Bugün açık liseye kayıt olmaya gittim ama tasdikname almaya vaktim olmadı ama ücreti yatirdim ve dekontu aldım bir daha 2 hafta sonra müsait olacağım dekontun süresi gecer mi acaba
  3. AfniSoDeadly

İki kez sınıfta kaldım tasdikname nasıl alırım

İki kez sinifta kaldım bugün halk eğitime gittim tasdikname istediler ama iki kez kaldığım için okulda kaydım var mi bilmiyorum tasdiknameyi nasıl alabilirim
  4. AfniSoDeadly

Açık lise kaydı nasıl yapılır

Merhaba 8 9 gibi açık liseye kayıt olmaya gidicem e okul da kaydım var ancak 2.kez kaldığım için tarayıcı üzerinden e okula giremiyorum mobil uygulamadan hala girebiliyorum burda bir sıkıntı olur mu ? İkinci olarak şuan 11.sinif olarak gözüküyorum kayıt oldugumda 11den devam mi edicem
  5. AfniSoDeadly

Açık liseye geçerken örgün egitimde ki devamsizlik

Mesleki açık liseye gecicem örgün eğitime 15 gündür gitmiyorum bugün velimi arayip bugün okula gidip gelmediğim günler icin rapor alıp halletmemiz gerektiğini söylediler açık liseye gececegim için gerek var mi sildirmeme yoksa gerek yok mu
  6. AfniSoDeadly

Meslek açık lisesine geçmeli miyim

Gerek öğretmenlerin tavrından gerek sabahin 6.5unda kalkıp aksam 5te eve dönmesinden okulu sevmemekten vs açık meslek lisesine geçmek istiyorum şuan gittiğim lise de makina bölümünde bakım onarımda olacaktım yer olmadığı için teknik resim dersine vermişler benim de çizimle vs işim olmaz sizce...
  7. AfniSoDeadly

Okullarda telefonlarin toplanmasi saçmalığı

Lise 3 e gidiyorum her sabah ilk ders telefonlar dolaba konuyor üst üste ve öğlen arasi alıp sonra yeniden koyup aksam aliyoruz bu yasal mi yönetmelikte böyle.bir şey göremedim telefonlarimiz bozulmaz mi çalınırsa bozulursa sorumlusu kim olacak
  8. AfniSoDeadly

Teknik resim bölümü iyi midir

Meslek lisesi makine alani teknik resim bolumundeyim sizce iyi midir bakim onarima gitmek istediğim halde teknik resime vermisler
  9. AfniSoDeadly

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
  10. AfniSoDeadly

11.sinifta alan degistirme

Arkadaslar ben bi enayilik yapip 10.sinifin basinda elektrikten makineye geçtim simdi 11.sinif baslayinca elektrikte yer varsa gecme imkanim olur mu
  11. AfniSoDeadly

sorumluluk sınavı hangi sınıftan olacak

arkadaşlar 11.sınıfta okuyorum 10.sınıfta edebiyattan sorumlu geçtim sınavda 10.sınıf üzerinden mi 11.sınıf üzerinden mi soruluyor
Top Bottom