Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Lise mezunu askerlik kaç ay?

Peder üni mezunlarına 6 aydır o lise mezunu falan 12 ay diyor da ilk kez duyuyorum. Askerlik herkese 6 ay değil mi? Kendimden tereddüt ettirdi.
  2. Enivici Vokke

Formasyon eğitimimi nasıl iptal edebilirim?

Aşağıdaki resimdeki gibi bir kağıt çıkartsam, gerekli bilgileri PC'den doldurup sadece ad-soyad ve imza yerini tükenmezle kendim elle yazıp öğrenci işlerine versem olur mu acaba? Okullar açılmadan yarın vereyim diyorum mesela. Aradım Google'den de özellikle bizim üniye özel böyle bir dilekçe...
  3. Enivici Vokke

Öğrenciler için İŞKUR Gençlik Programına nasıl başvurulur?

3-5 saat önce başlatıldı ama bende böyle gözüküyor. Doğru yere mi bakıyorum ne zaman açılır sizce
  4. Enivici Vokke

İngilizce kelime bulamıyorum puzzle da

9 harfli İngilizce bir kelime. 3. harfi o, 5. harfi u, 7. harfi I olmalı i'nin büyüğü yani. Bir şeyler uydursak da olur valla gerçeğe yakın ne olabilir ya.
  5. Enivici Vokke

KYK Burs başvuruları ne zaman başlar?

Başvurular ne zaman başlar tahmini olan var mı?
  6. Enivici Vokke

Sınavsız 2. üniversite hakkında birkaç sorum var

Arkadaşlar merhaba, açık öğretimde sınavsız bir şekilde 2. bölümü okumak hakkında birkaç sorum olacaktı. 1-) Birinci öğretim olarak lisans okuyorum ve 2. bölüm olarak tekrardan bir lisans seçmeyi planlıyorum. Şu anda okuyor olduğum bölümü bırakır ve kaydımı sildirirsem açık öğretim...
  7. Enivici Vokke

Kırtasiyelerde tamamı çizgili çoklu defter var mı?

Bana totalde +300 sayfalık 7 bölmeli falan çoklu defterlreden lazım böyle arasında renkli sayfa oluyor ya ayırıyorsun defteri. İnternette çok aradım hep 4 kareli 3 çizgili vs. çıkıyor. Bana tamamı çizgili defter lazım. Kırtasiyelerde var mıdır istediğim gibi defter? İnanın en son defterler 5...
  8. Enivici Vokke

Sınavsız liseye geçiş ve LGS sınavı hakkında sorum var

Merhabalar, bir yakınım için bu soruları soruyorum. Bizim için cevapları önemli sorular. LGS sınavına giren birisi, sınava girmiş olmasına rağmen sınavı boş verip sınavsız alım yapan liseye ortaokul ortalamasıyla yerleşebilir mi? Sınava girmiş olmasının veya LGS sınavından çok düşük not almış...
  9. Enivici Vokke

MSÜ için YKS'nin ham puanı mı, yerleştirme puanı mı önemli?

Astsubaylık için mesela MSÜ sınavının yanında TYT puanı da önemli. Peki TYT'de ham puana mı bakıyorlar yoksa yerleştirme puanına mı?
  10. Enivici Vokke

Burs sonuçları ne zaman sonuçlanacak?

Burs sonuçları ne zaman sonuçlanacak?
  11. Enivici Vokke

KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?

Beyler dewled baba KYK burs başvurularını ne zaman başlatacak? Okullar bittiğinde mi?
  12. Enivici Vokke

KYK bursu hazırlık öğrencilerine çıkmıyor mu?

Hazırlık sınıfındayım ben, KYK bursu hazırlık öğrencilerine çıkmıyor dedi arkadaş. Doğru mudur?
  13. Enivici Vokke

Üniversitenizin yemekhanesi nasıl?

Bizimkinin yemekleri çok az, porsiyonlar küçük. Kesinlikle doyurmuyor. Tat yok, çorba değil sıcak su veriyorlar. Ücreti: 4 TL.
  14. Enivici Vokke

Burs başvuruları ne zaman başlayacak?

Arkadaşlar ben geri ödemesiz bursa başvurmak istiyorum. Daha önce hiç başvuruda bulunmadım. Ne zaman başlar başvuruları? Geri ödemesiz burs diye bir şey var değil mi?
  15. Enivici Vokke

Almanca-Türkçe dijital sözlük önerisi

Play Store üzerinden indirip ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim Almanca-Türkçe sözlük önerisi verir misiniz?
  16. Enivici Vokke

Almanca şehirlere ve ülkelere artikel getiriliyor mu?

Der Türkei oluyor mesela Türkiye, artikel geliyor. Peki şehirlere de geliyor mu? İstanbul diyeceğim mesela?
  17. Enivici Vokke

Üniversitede orijinal kitap zorunlu mu?

4 tane incecik kitaba 600 TL vermek istemediğimizden ortaklaşa kitabı alıp fotokopi çektirmek istedik. Fotokopi yasak dediler, ki ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Üniversitede fotokopi çektirmeyen mi var? İnternetten ucuza alalım dedik, orijinal kitap gelmezse olmaz kontrol edeceğiz tek tek...
  18. Enivici Vokke

Okullar kapatılsın diyenler toplanın

Ortaokullulara: https://aio.meb.gov.tr/ Liselilere: http://aol.meb.gov.tr/ Üniversitelilere: https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim Sizi zorla okutan yok. Sildir kaydını, git açık öğretim programına yerleş.
  19. Enivici Vokke

Ortak Zorunlu Yabancı Dil (Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II) Dersi Muafiyet Sınav

Bu sınav nedir? Zannediyorum ki bu sınava sadece 1. sınıfa kayıt olanlar girebiliyorlar. Okuyacakları bu 1. sınıftaki İngilizce derslerine girmemek için bu sınava giriyorlar. Bu sınavdan başarılı olduklarında yıl boyunca Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerine girmiyorlar. Doğru mudur?
  20. Enivici Vokke

Üniversiteniz ne zaman açılıyor?

Üniversite okumayan küçüklerin konuyu kapatmalarını rica edeceğim. Üniversitenizin akademik takvimi belli oldu mu? Benimkine göre dersler, bu ayın sonunda başlıyor.
Geri