Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

YKS 2025 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

YKS 2025'e giren genç arkadaşlarım yerleştirme sonuçları açıklandı https://ykssonuc.osym.gov.tr/ sitesinden sonuçlara bakılabiliyormuş Umarım istediğiniz bölüm ve üniversite gelmiştir
  2. KaganKK06

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Herkes için hayırlı olsun Tercih yapanlar nereleri kazandınız
  3. KaganKK06

Sınavlara çalışma hakkında sorun

Merhabalar.Direk soruyu sorarak başlıyorum.Önerileriniz yardımcı olabilir.(Tecrübe edinmiş kişilerin yazısı belki daha yardımcı olabilir,yazarlarsa sevinirim) Ünide sınavlara nasıl çalışmalıyız sizce? Bakıyorum konulara ama ne yapacağımı bilemiyorum,konularda o kadar bilinmeyen konular...
  4. KaganKK06

YKS Tercih Sonuçları Açıklanmış 😶😶

Yks sonuçları açıklanmış.İnşallah istediğiniz bölüm ve üni gelmiştir.Paylaşmak isteyen olursa diye açtım konuyu. Şimdilik sistemde sıkıntı olabilir bilginize Ekleme: Yök Başkanı bir açıklama yaptı ve kontenjanların %99 u dolduğu açıklanmış.Önceki sene birçoo bölüm dolmamıştı.(Baraj sınırının...
  5. KaganKK06

YDS Sınavına Gireceklere Verilebilecek Tavsiyeler

Kendi İngilizce seviyemi merak ettiğimden giriyim dedim,belki 55 üstü yaparsam erkenden 1.sınıfada geçerim dedim.Yaklaşık 2,5 hafta kaldı ne gibi öneriler verirsiniz geri kalan bu sürede neler yapılabilir,sınav anında neler yapılabilir.Artı olarak birde doğru/yanlış götürmesi yok o hakkı nasıl...
  6. KaganKK06

İngilizce Çalışabileceğim Site Var Mı?

Reading,Vocabulary veya Structure çalışabileceğim site(ler) var mı? İngilizce eğitim konuları.
  7. KaganKK06

Udemyden İngilizce kurs önerisi ve varsa kitap tavsiyesi

Selamlar.Ekstradan 1 yerden fazladan tekrar amacıyla kurs almayı düşündüm udemyden.Fiyatlarıda uygun zaten.Denemek için alacağım yardımcı olacak mı diye ama aşırı fazla kişi yapmış.A2-B2 arası alacağım.Tavsiye edebileceğiniz bir kurs paketi var mı.Birde Test kitabı gibi bir şey de almayı...
  8. KaganKK06

Lise diplomasını geri veriyorlar mı?

Selamlar.Yarın Üniversite kayıt işlerini yapacağız(yüz yüze) gerekenlerde lise diplomasının aslını istiyorlar bende var.Tam bir bilgim yok ama kayıt yaptıktan sonra geri veriyorlar mı? eğer vermiyorlarsa niye vermiyorlar ve mesela yatay geçiş ile üni bölüm değiştirirsem nasıl alacağım?
  9. KaganKK06

Ön eleme sınavı hakkında

Selamlar.Okul başlamadan önce ilk olarak ön eleme sınavı olacakmış.İngilizce ön eleme sınavına girmiş olan varsa nasıl bir şeyler soruyorlar biliyor musunuz?
  10. KaganKK06

İngilizce Ön eleme/okuma-yazma/yeterlilik sınavı hakkında Yardım

Selamlar.Bu sene Üniversiteye geçtim Vakıf üniversitesinde okuyacağım ve mühendislikler bilindiği gibi İngilizce(%100). Üniversite takvim paylaşmış baktığımda Ön eleme/okuma-yazma ve hazırlık sınavı olacağı gözüküyor.Önceki sene girenlerin belgesini gördüm 3 kategorisi olduğunu gördüm(Ön...
  11. KaganKK06

Vakıf Üniversitesi ücretleri ne zaman ödenir?

Vakıf Üniversitelerinin ücretleri ne zaman yatırılıyor 6 Eylülde Yüzyüze kayıt başlıyacak 4 Eylülde de Online kayıtlar başlıyor kayıt yaparken mi ücret ödenecek? @DOGANALPASLAN hocam biliyor musunuz?
  12. KaganKK06

Yks Tercih sonuçları haftaya açıklanacakmış!

Adamlar bildiğiniz bizle oynuyor eğer böyle ise pazartesi hemen açıklanması lazım.Üniversite kayıtları filan var daha eğer çok geç açıklarlarsa sanırım üni kayıtlarınıda ileri atarlar gibi duruyor :(
  13. KaganKK06

Tercih sonuçları sizce ne zaman açıklanır?

Sizce Yks tercih sonuçları ne zaman açıklanır kaç gündür bekliyorum önceki senelere bakınca saat olarak 2018-00.00 2019-12.00 2020-12.30 da açıklanmış bence 2021-13.00 veya 2021-00.00 da açıklanır gibi bugün veya yarın
  14. KaganKK06

Özele giden Devlet yurduna girebilir mi?

Özel üni kazanan birisi devlet yurtuna girebilir mi?
  15. KaganKK06

Mühendislik İngilizcesi

Selamlar.Bu sene tercihlerimde yaklaşık hepsini mühendisliklerden yana kullandım.Vakıf üniversitesi gelme olasılığı baya yüksek ilk 8-9 tercihim vakıf oldu.Vakıflarda da dersler İngilizce oluyor bilindiği gibi.Hazırlık için sınav filan var onları saymaya gerek yok gibi.Tavsiyenizi...
  16. KaganKK06

Üniversiteler haftasonları açık mı?

Üniversite tercihi için üniversitelere gideceğim devlet veya özel üniler haftasonu açık olur mu?Birde bu aralar Tercih Fuarı var olduğundan soruyorum 4-20 Ağustos arası diye yazmışlar 1628888169 Acil lazım arkadaşlar yarın gideceğim açık ise bilen birisi yazabilir mi?
  17. KaganKK06

Yks baraj 170e düşürülecekmiş!?

Şaka gibi işler yapıyorlar ya.Bu sefer bulamadım link bulabilen atarsa herkes için iyi olur.Matematiğin güler yüzü Mustafa hocamız youtubede paylaşmış 170 e düşürülecek diye cidden adamları deli ediyorlar ya şaka gibi böyle bir şey yapılabilir mi ya sayısalda 400k kişi barajı geçmiş geçsin 400k...
  18. KaganKK06

Tercih yapmalı mıyım

Selamlar.Bu sene YKS işi vardı sonuç say 295k kötü tabii ki ama zor sınavdı.Tercih yapıp yapmama arasındayım.Ankarada iyi bölüm bulamadım şehirdışıda gitmek istemiyorum sayılır.Mezuna kalma ihtimalim var.Bir şeyler kurmaya çalışıyorum kafamda.200k gibi biraz gelme ihtimali zor olan ama imkansız...
  19. KaganKK06

Ankara içi iyi dershaneler

Yks açıklandı çöp gibi sonuç geldi boşa sıralamayla kötü üni ve kötü bölüme gideceğime mezuna kalıyım daha iyi çalışırım diyorum.Artık kuzenlede karşılaştırılmam.Ankara içi dershanelerden hangileri iyi,tercih edilebilir?Gidip orda okumuş olan filan varsada yazarsa iyi olur
  20. KaganKK06

YKS'ye son 3 gün kaldı

Evet bugünü de saymazsak üç gün kaldı.İnşallah artık böyle bir konu açmam Allah izin verirse 🙃(Sınav iyi geçerse ana konu açmayı düşünebilirim,aday olarak).Artık zaman kalmadı bile artık sınav için ne bir cumartesi-pazar-pazartesi günü hiçbiri kalmadı.Artık ne veya neler yapılabilir?(Son Tekrar...
Geri