Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

3k fark ile bölüm kaçırılır mı?

Arkadaşlar selam Marmara üniversitesinde 87k ile bir mühendislik bölümü var , orayı istiyorum ama ben 89925 sıradayım sizce kaçırır mıyım? Yoksa tutturabilir miyim Biliyorum bunu kimse bilemez ama sizinde belki böyle anılarınız olmuştur veya fikirleriniz vardir bunları duymak isterim
  2. Ahmet Sevinç

Makine müh. mü Uçak müh. mü?

Arkadaşlar merhaba sıralamam haliç , aydın ve beykent üni.lerinde makine müh. okumaya yetecek şekilde geldi , gönlümde uçak vardı ama nasip olmadı her neyse sorum şu : 1) Bu üniversiteler nasıldır ? 2) Makine okusam da uçak , araba gibi şeyler tasarlayabilir miyim? düzetlme: Elektronik müh: de...
  3. Ahmet Sevinç

Ösym eğitim bilgilerinde "okuyor" diyor

Arkadaşlar selam 12. Sınıfı bu yıl bitirdim ama hala "okuyor" diyor ( hem güncel hemde güncel olmayanda "okuyor" diyor ) sıkıntılık bir durum var mı
  4. Ahmet Sevinç

Matematik için sınav önerir misiniz?

arkadaşlar selam 12. sınıf 1. dönem 2. yazılı için sınav arıyoryum , orijinalin sınavı var ama başka güzel yayının bulamadım güzel bir yayınınkini atarsanız sevinirim
  5. Ahmet Sevinç

Okul müdürü Belge için para istiyor

Arkadaşlar selam okuldan transcript belgesi alacaktım aldımda ama mühürlü bir biçimde zarflanması lazım beyefendi önce bana annemi çağırmamı söyledi bende denileni yaptım ve öğrendim ki beyefendinin derdi okul için para toplamakmış ve annemden okul için para istedi ( 3000tl civarı ) aksi...
  6. Ahmet Sevinç

Özcan aykın ayt fizik başlıyor🥳

https://www.maksimumkitap.com/mobile/kitap/ozcan-aykin-2025-88-gunde-ayt-fizik-kampi-parlayan-projeler-(277612).asp Merhaba arkadaşlar özcan aykının ayt kampı başlıyor 🥳🥳, şuan için kitap ön satışta yani kargalar 1 hafta sonra gelmeye başlayacak söylemek istedim ayrıca ilk 1000 kitap imzalı...
  7. Ahmet Sevinç

70 ortalama altı sınıfta kalma lisede gecerli mi?

Arkadaşlar selam geçerli değil değil mi Özellikle edebiyat için
  8. Ahmet Sevinç

Tyt planlaması / kitap alımı hakkında yardım

arkadaşlar merhaba bu videodaki planı uygulamayı düşünüyorum yeni 11. sınıf sayısal oldum ama bu yaz çalışmak istiyorum size yapacaklarımı anlatayım videodan aldığım notlara göre : - Tyt deneme kitabı almayı düşünüyorum ( varsa tüm derslerden yoksada mat , edebiyat , fen , tarih , coğrafya...
  9. Ahmet Sevinç

Meb de olmayan konuyu hoca sorabilir mi?

Arkadaşlar merhaba 10. Sınıfım ve Coğrafya hocamız slayt attı fakat meb kitabında olmayan şeylerde var ve hoca bu slaytlardan sorumlusunuz dedi peki meb kitabında olmayan şeyi sorabilir mi sorarsa ne yapabiliriz ? Bu arada slaytları konuları 11. işleyebiliriz belki ya da slayt geçen yılın ...
  10. Ahmet Sevinç

okul güvenliği beni disipline verebilir mi?

arkadaşlar merhaba bugün okuldaydım eşeğin biri çöp şişe atmıştı bende arkadaşımla şut atıp oyun oynamıştım ondan sonra bekçi ( okul güvenlikçisi ) bizi gördü ve bana çöpü atmamı söyledi hiç bir nezaket kullanmdan bunu söyledi ve sanki çöpü atan benmişimde atmak zorundaymışım ve hizmetçiyim gibi...
  11. Ahmet Sevinç

10. Sınıf Bölüm Seçimi tavsiyesi

arkadaşlar merhaba ileride bilgisayar mühendisi olmayı düşünüyorum bunun için şimdiden yeterli ingilizcem bile var matematik desen en az her sınıf yılından 100 almışlığım var yani kolay kolay düşmem 60 altınada bu yüzden sayısal seçmeyi düşünüyorum ama kimya ve fizik ve biyolojiyi sevmiyorum...
  12. Ahmet Sevinç

Bilişim dersinin Yazılım Mühendisliğine Etkisi?

Arkadaşlar merhaba 10. sınıftayım bilişim veya astronomi seççektik ama okuldaki bilişim ortamını sevmediğim için astronomi seçtim şahsen pc veya yazılım mühendisliği düşünüyorum ve bu konulara ilgim var sizce doğru bi karar mı? (kendimi devletin verdiği ücretsiz kurslara katılacağım zaten yazın...
  13. Ahmet Sevinç

10. sınıf Astronomi / Bilişim dersinde neler yapılıyor?

arkadaşalar merhaba yarın bu iki dersten birisini seçeceğiz hangisine girmek istersek , ama ne yapacağımızı bilmiyorum bu yüzden ilk olarak astronomiden şu soruları soruyorum 1) sınavı olacak mı? 2) derste neler yaparız genel olarak 3) okuldan okula değişir ama teleskop kullanma imkanımız var...
Geri