Arama sonuçları: *

1. Swords

OBP sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar ben 10.sınıfım ve 9.sınıfı 92.3 ortalama ile bitirdim. Şuan sadece bazi sinablar aciklandi ve ortalamam 82.6 herhsngi bir sozlu girilmedi. obp yi 4 senede 90 nin altina dusurmek istemiyorum. Dis hekimligi istiyorum 90 obp sizce yapabilirmiyim ? yaparsma bir faydasi olur mu ? Daha...
  2. Swords

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

İyi forumlar oncelikle. 10.sinifa gidiyorum. Tyt mat icin onemli bi sene ve matematikten 55 aldim. Dis hekimligi hedefleyen biri icin rezalet bir not. Bugune kadar defterde yazilan seyleri ezberletip pratik yapmadan sinava girerdim. Sizce matematigi nasil calismaliyim ?
  3. Swords

Sayısal problemi yaşıyorum

Merhabalar. 10.sınıfa giden bi kardeşinizim. Ben sayisal secip dis hekimligi kazanmayi falan dusunuyordum ama kimya ve fizikde cok sorun yasiyorum. 10.sinifin kimyasi zor. fizikde formul ezberlemem lazim ezberliyorum ama soru gelince (yarin fizim sinavi var) yapabilecekmiyim bilmiyorum...
  4. Swords

9 yıldır okullarda yalnızım psikyatrist raporuyla acıga gecilebilir mi

Lise 1 ogrencisiyim senelerdir okullarda yalnizim hic arkadasim olmadi ama derlseri iyi bi ogrenci oldum ama artik dayanamiyorum aptallarla ugrasmaya iftiralarini curutmeye tennefuslerde yalniz gezmeye anskiyete ve dikkat eksikligi teshisim var sizce aciga gecebilirmiyim
  5. Swords

Bu durum normal mi ?

Abiler şöyler bir sıkıntı var Yalova’dan okullarda mücadele var bi okul bi okulu geçmeye çalışıyor Sevim göğez ile Mehmet akif ortaokulu Yalova 1. Olmak için çatışıyor şuanda Sevim göğez önde bu normal mi müdür ben öğretmenlerin prestiji için bizi kullanıyorlar
  6. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

Canlı dersi dinleyemiyorum. Ders 30 dk ,ben 25 dk internette dolanıyorum. İlk dönem derse çok katılıyordum, hep dinliyordum ama bu dönem çok sıkıcı geliyor. Tek aktif olduğum ders tarih. Hem en sevdiğim ders hem hoca anlatırken masal anlatır gibi geliyor. ayrıca bu dönem anlatılan hiçbir şeyi...
  7. Swords

Ortaokul sınavlarına noldu

Bir açıklama yapıldı mı ? kabine toplantısında
  8. Swords

Ortaokul sınavları sizce yapılacak mı yapılmayacak mı ?

Bugün belli olacak sizce yapılacak mı yoksa yapılmayacak mı
  9. Swords

Ortaokul sınavları iptal olur mu ?

Ortaokul sınavları iptal olur mu ?
  10. Swords

tarihe ilgim var napılabilir sizce

tarihe ilgim var napılabilir sizce aslında türk eğitim sistemi malum ama...
  11. Swords

Canlı Girmesem sınıfta kalıtmıyım

Arkadaşlar artık girmicem heryerimi ağrıtıyor bi halt anladığım yok ortaokulum kalırmıyım
  12. Swords

lgs tavsiyeleriniz 6.sınıf

6. sınıfım bana verebilceğeniz lgs tavsiyeniz varmı
  13. Swords

test kitabı önerisi 6.sınıf

6. sınıfım tüm dersler konu anlatımlı bir test kitabı yokmu
  14. Swords

geçmiş zaman yapamıyorum ingilizce

Arkadaşlar simple past tense yapamıyorum ben kolay öğrenme yolu yokmu
  15. Swords

EBA Çöktümü Dostlar sizce ?

Canlı derse giremiyoruz ebamı çöktü
  16. Swords

Üniversiteler açılacak mı

Arkadaşlar şu üniversiteler açılacak mı
  17. Swords

önümüzdeki hafta sınavlar olacak napayım sizce

bi ders programı tavsiyesi varmıdır
  18. Swords

Tarihi kötü öğrenciler e yardım etmek istiyorum

MErhaba tarihi kötü olan kişiler bana ulaşabilirler 4 senedir tarihle uğraşıyorum hatta wordpadde bazı yazılarım var 4 tane kısa ve öz ama hepsi son 2 senedir uğraşamıyorum derslerden ama başlamayı düşünüyorum sınıfta bana tarihçi diyorlar özelden yazın lütfen sorularınızı 1616340361 8.ler de...
  19. Swords

Artık canlı derslere girmek istemiyorum

Aşırı sıkıcı ve ağrıdan duramıyorum daracık alanda giriyorum derse anlamıyorum bir şey artık ya girmicem yada arkadan oyun falan oynıcam
  20. Swords

bu yazıyla 1. olurmuyum

yeşilay yarışması var bunla 1. olurmuyum SUÇLU KİM ? Merhabalar, size bugün teknoloji bağımlılığından bahsedeceğim. başlayalım. Teknoloji, resmen ayrı bir dünya. Milyonlarca şey var ancak bunun bir bağımlılık olması çok tehlikelidir. Ve malesef biz bu tehlikedeyiz bile. Peki suçlu kim ...
Top Bottom