Arama sonuçları: *

1. Marginale

Kesirlerden anlayan var mı?

Üni de pc programcılığı okuyorum, programcılar için matematik koymuşlar bende bayadır çalışmadım hiç, soru çözerken şu dalgaya denk geldim de ne olduğunu bilen söyleyebilir mi gençler?
  2. Marginale

AUZEF AÖF geçme notu bilen var mı?

İst üni. AÖF Pc programcılığı okuyorum. Her sene düzeni değişmiş mübarek. Sınavlardan geçme notu neye göre bilginiz var mı?
  3. Marginale

Uzaktan internet ve ağ teknolojisi okuyan var mı?

Gençler öncelikle zaten çalışıyorum bu nedenle örgün düşünmüyorum. Bu sene 3. girişimdi. İnternet ve ağ teknolojisini uzaktan okuyan deneyimlerini anlatırsa iyi olur.
  4. Marginale

Uzaktan eğitim bölümü okuyan var mı?

Gençler ben 3. kez sınava girdim de fazla çalışmadan 1 milyon 64k yaptım. Uzaktan veya açıktan gideceğim zaten. Acaba bu devamsızlık muhabbeti nasıl işliyor? Okuldan okula mı değişiyor? Birde ben öyle normal üni gibi uğraşmak istemiyorum çok uğraştırıcı mı sınavları sanırım yüz yüze oluyor...
  5. Marginale

TYT konu anlatımlı test kitabı önerisi

3. kez gireceğim çok yüksek bölüm hedefim yok. Tüm derslerde olur ayrı ayrı kitaplarda olur fark etmez. Güzel anlatımlı test kitabı bilen var mıdır?
  6. Marginale

1.kademe antrenörlük Yedek Astsubay seçilmeye etki ediyor mu?

Arkadaşlar iyi gunler. Gerekli şartlara göz attım. Fiziki şartların hepsini karşılıyorum. Vücut anlamında da. Açıkçası aklıma takılan şu. 1.kademe antrenörlük kursuna gideceğim şu an yaşım 19. Önümüzde ki yıl tekrar sınavda girip bilgisayar programcılığı okuyacağım. Meslek sanırım Yedek...
Top Bottom