Arama sonuçları: *

1. -°°-Aquaman-°°-

Tercih yardım edebilirmisiniz teşekkürler

Arkadaşlar sadece tyt girdim yerleseme puanı olarak 313.92782 Sıralama ise 727.232 Neler olabilir yardım ederseniz sevinirim
  2. -°°-Aquaman-°°-

Devamsızlık İle İlgili Sorum Olacak?

11.sinifim Özürlü yani raporlu olarak 3 gun Ozursuz olarak 2 gun var Toplam 5 gun ediyor 5 gun edince belge alinamiyor bildigim kadariyla ama o ozursuz gun degilmiydi? Babama mesaj atmislar çünkü
  3. -°°-Aquaman-°°-

Ödevime Yardim Edebilirmisiniz?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/oedevime-yardim-edebilirmisiniz.466994/ İnternet hızım yavas olfugu icin fotograflari baya yavas yukluyor konu bu yardim edermisiniz? 1636896685 @rdeM neden kizgin attin?
  4. -°°-Aquaman-°°-

Eba Bilgilerimi Guncelleme???

Merhabalar 11.Sinifa Gectim Bu Sene Siniflar Ebadan Öğrenci Bilgilerini Güncelleyince Gözüküyormuş Eba Bilgilerimi Nasil Güncelleyeceğim Söylerseniz Sevinirim Eba MOBİL İcin Pc'im Yok :(
  5. -°°-Aquaman-°°-

Bu matematik sorularını çözebilirmisiniz???

Yw ben çözemedim de yardım edebilirmisiniz? Bide işlemleriyle birlikte atabilirseniz sevinirim ödev de öyle istiyor hoca
  6. -°°-Aquaman-°°-

Kabine Toplantısında Sınavlar Konuşulmadı galiba

Bakan koca Atmista Ben Okullar İle İlgili Bir Bilgi Yok Benim Bildiğim Önce Bilim kurulu Sonra Kabine Toplantisi Olmuyormu Kabine Toplantisi Ne zaman Olacak Aga Bu Sinavlarin akibetk ne olacak???
Top Bottom