Arama sonuçları: *

1. Y

Aöl Yardimci Olacak Arkadaşlar Var Mi

Selamlar yardımcı olur musunuz Bilişim teknolojileri alanı 4 yıllık açık lise 2019 da yazıldım şuan kayıdım silik ATM den parayı yatırdım 24 saat geçti hala düzelmedi mezun olmak için 170 kredi istenmiyor mu fotoğrafa bakar mısınız ne zaman mezun olabilirim ve kaçıncı sınıfım
  2. Y

LİSEYİ AÇIKTAN OKUYORUM YARDIM

Selamlar BİM ŞOK A-101 gibi yerlere engelli kadrosu olarak işe girme şansım var mı liseyi açıktan okuyorum özellikle BİM için soruyorum bilgisi olan var mı alınmam imkansız mı
  3. Y

ÖN MUHASEBECİ OLMAK ZOR MU

Ön muhasebeci olmak zor mu kursa yazıldım işe yarar mı tanıdığınız bir ön muhasebeci var mı
  4. Y

ÖN MUHASEBE OLUNUR MU

Selamlar benim engel durumum var bana masa başı iş öneridler sizce muhasebe işi iyi bir iş mi ortaokul mezunuyum kursa yazılıp sertifika almayı düşünüyorum ön muhasebe genel muhasebe bilgisayarlı muhasebe farkı nedir bunların bilgiis olan yardımcı olabilir mi
  5. Y

ÖN MUHASEBE OLMAK ZOR MU

Selamlar engelliyim ortaokul mezunuyum işkur kayıt oldum engelime göre muhasebe işi senin için daha iyi olur dediler halk eğitim merkezi yada özel bir kursa yazılacağım muhasebe sertifikası alacağım bu iş zor mu sertifika alırsam iş bulma şansım var mı
  6. Y

KAÇINCI SINIFA GİDİYORUM

7. Y

LİSEYİ AÇIKTAN OKUYORUM

%73 engelliyim şuan açıktan lise okuyorum işe girebilir miyim
Top Bottom