Arama sonuçları: *

1. HasanBG

11. Sinif youtube kanali

Matematik,biyoloji,kimya ve fizik icin salaga anlatir gibi anlatan youtube kanali lazim
  2. HasanBG

10.sınıf felsefe ve coğrafya için youtube kanalı önerisi

Arkadaşlar bana felsefe ve coğrafya için youtube kanalı lazım da bildiğiniz güzel anlatan bir kanal var mı
  3. HasanBG

10. Sınıf almanca sorular

Bu almanca soruların türkçesini yazıp bana cevaplarını da yazar mısınız + cevapların da türkçesi olursa sevinirim.( Neden çeviriden bakmıyorsun diye sormayın çünkü çeviri yanlış çevirebiliyor)
  4. HasanBG

10.sınıf kimya kanalı önerisi

Mala anlatır gibi anlatan kimya kanalı lazım
  5. HasanBG

10.sınıf kimya da hangi youtube kanalından yardım almalıyım

Arkadaşlar 10.sınıf kimya da izleyebileceğim,güzel anlatan bildiğiniz youtube kanalı var mı? Ben şuan hocalara geldikten bakmayı düşünüyorum ama daha iyisi varsa söyler misiniz
  6. HasanBG

10.sınıf youtube kanalı önerisi

arkadaşlar bana ingilizce ve coğrafya için youtube kanalı lazım önerdiğiniz kanal var mı ?
  7. HasanBG

10.sınıf ingilizce youtube kanalı önerisi

İngilizce için YouTube kanalı lazım lütfen söyler misiniz
  8. HasanBG

10.sınıf için konu anlatım kitabı önerisi

arkadaşlar bu tarz defterler 10.sınıf da işe yarar mı ben en son böyle bir şey 8.sınıf da inkılap hocasının önerisiyle almıştım ve cok işime yaramıştı ama 10.sınıf da yarar mı bilmiyorum bilen varsa yardım edebilir mi bir de eğer işe yararsa hangi yayının kitabını alayım yazar mısınız
  9. HasanBG

10.sınıf için youtube kanalı önerisi

Arkadaşlar bu dersler için youtube kanalları önerir misiniz (10.sınıfım)
  10. HasanBG

Animasyon ve oyun tasarımı bölümü ile ilgili

Arkadaşlar sanırım yeni açılmış bir bölüm sizce nasıldır ve bu bölüme giden varsa bana yazabilir mi sormak istediğim sorular var da
Top Bottom