Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben de belirttiğim yaş grubunda olan biriyim bu yüzden kendimden yola çıkarak size bazı tavsiye verip, tavsiye almak istiyorum. Muhtemelen bu yaşlarda olan bir genç birey gelecekle alakalı mevcut siyasal ve ekonomik düzeyde karamsar düşünüyordur. Eğitim için okusam...
Selamlar. YKS için hazırlanıyorum. Şu ana dek korkum sadece matematik adına. Matematiği yaparsam diğerlerini yapacağıma inancım var. Matematik zihnime öyle bir yerleşmiş ki asla anlayamıyorum bu bir önyargı mı bilmiyorum ama olmuyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Dershaneye gidiyorum anlamaya...
Şu ana dek 1 paragraf kitabı bitirdim. Çevremdeki arkadaşlarım paragraf çözmeye harcadığım vakti matematiğe veya fen + sosyale ayırarak yeni şeyler öğrenerek netimi arttırmaya yönelik şeyler yapmamı söylüyor. En az 3 paragraf kitabı bitirmeyi istiyordum orta seviye bir kitap bitirdim 2 adet zor...
Herkese iyi forumlar.Seneye gireceğim sınavda Ege Üniversitesi psikoloji bölümünü hedefliyorum.Eşit ağırlık öğrencisiyim.Psikoloji okuduğumuzda hazırlık var ise 5 yıl sonrasında master yapmak gerekiyormuş sanırım Klinik Psikoloji alanı için.Kafam çok karışık sizce psikoloji okunur mu ? Yoksa...