Arama sonuçları: *

1. quejy

[AŞIRI] Artan kitap fiyatları...

Artan kitap fiyatları hakkında ne düşünüyosunuz, ŞAKA GİBİ :D gerildim
  2. quejy

Endüstri Müh. İçin Sorularım var

Isparta SDÜ Endüstri müh geldi bilgisayar programlama gibi dersler var, üniversiteye götürmek için bi macbook alayım mı gerek var mı? ipad de var ipad de işe yararsa götürebilirim bi yardımcı olur musunuz elektronik ne lazım? elimde masaüstü var da ünide laptop ya da tablet lazım mı vs
  3. quejy

2023 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI !

2023 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI ! ARKADAŞLAR TARTIŞALIM ÇOK GERİ ATMIŞ... Benim 168k sayısal endüstri mühendisliği iö ısparta sdü geldi
  4. quejy

Matematik ve bilgisayar bilimleri hakkında

Matematik ve bilgisayar bilimleri nasıl bi bölümdür? eskişehir osmangazi üniversitesinde geliyor
  5. quejy

üniversite tercih önerisi

ben pc ve yazılım mühendisligi istiyorum ama hoca 168k sıralamaya makine daha iyi olur dedi. her açıdan. mat ve bilgisayar bilimlrini ben ekledim, nasıl liste? pc müh eklenir mi bi yardım
  6. quejy

Sayısal 168K Tercih önerisi

arkiler 168k sayısal geldi mühendislik istiyorum (pc,endistrü,elektrik-elektronik) ama bi rehberlikci bitki koruma yaz egeye diyo önerileri alabilir miyim kafam cok karısık
  7. quejy

MSÜ TERCİH YAPSAM TUTSA GİTMEZSEM NOLUR

MSÜ ASTSUBAYLIK GELİYOR. BAŞVURU YAPSAM, GELSE, GİTMESEM NOLUR?
  8. quejy

kunduz indirim kodu var mı

her kod 50 tl veriyo net62 de 350 tl yerine 297 TL'ye geliyor daha fazla indirim veren promosyon kodu bilen varsa atabilir mi
  9. quejy

Bunları PDF Kitap yaptırmalı mıyım

Kitap fiyatları malum X yerinden böyle yatay siyah beyaz bir sayfada iki sayfa yaptırmayı düşünüyorum bunları yaptıran vesaire bilen varsa paylaşabilir mi sizce verimli olur mu?
  10. quejy

copy center önerisi?

yks kitapları pahalı bende copy center arıyorum en ucuz, minimum kargo en düşük önerir misiniz
  11. quejy

rotring rapid alıcam parasını hakeder mi

rotring rapid alıcam 70TL şuan en ucuz amazonda. Almalı mıyım? yoksa max 70 tl civarı daha iyi bir kalem var mı? beklentim; uzun zaman kullanabileyim, ve uzun zaman yazı yazıp test çözmek için en önemlisi
  12. quejy

Hangi Kalemi Almalıyım

1- https://www.amazon.com.tr/rOtirng-Rapid-Mekanik-Kur%C5%9Fun-Kalem/dp/B08H8C6M2R?th=1 2- https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00B321BHK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 3-...
  13. quejy

Uçlu Kalem Önerisi 0.7

MAX 60TL bütçe uçlu kalem önerebilir misiniz, yumşak olsun bide uzun süreli tutuşlarda konfor bozmasın
  14. quejy

KOÇLUK ÖNERİSİ Alabilir Miyim

Mezuna kalıcam bu sene sınava girdim ilk defa, sayısalım. Bir siteden falan koçluk almayı düşünüyorum bilgisi olan önerebilir mi arkadaşlar lütfen
  15. quejy

Unikocum Vs Kopilot?

Başlıktaki gibi '' - unikocum.com veya kopilotrehberlik.com '' alıcam ücretler az değil ona göre iyi bi seçim yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz seçmemde dershaneye vs. gitmicem
  16. quejy

YKS2023 İçin Öneriler??

Mezuna kaldım bu sene sınava girdim ilk seneye dershaneye falan gitmicem koçluk alıyım diyorum başka önerisi olan var mı? paket paket ders vs satanlar var falan
  17. quejy

YKS 2023 Koçluk Önerisi

Mezuna kaldım ağustos da ders çalışmaya başlıcam dershaneye vs gitmicem sadece koçluk sitelerinin birinden koçluk hizmeti satın alıcam. Koçluk alıp istedği yerlere gelen varsa yardımcı olabilir mi koçluk önerisi vs. veya tanıdığı gidip iyi bi sıralama yapan
  18. quejy

YKS Koçluk Öneri????

mezun oldum mezuna kalıcam arkadaslar kocluk alıp iyi sıralamalar yapan varsa bana yardımcı olabilir mi birsürü kocluk sitesi var hangisi iyi olur bilmiyorum
  19. quejy

Ders için koçluk önerisi

Mezuna kalıcam, koçluk alıcam birsürü site var. Koçluk alıp ona göre ilerleyip ilk 100 bine giren var mı? giren varsa önerebilir mi teşekkürler şimdiden. Hedefim ilk 90-100k en kötü
Top Bottom