Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Yurt dışında yazılım mühendisliği okumak

Yani türkiyede o kadar para vereceğime yurt dışında eğitim almak sonrası yurt dışı iş imkanları daha iyi olacağını düşündüm Polonya macaristan makedonya letonya gibi ülkelerde sizce okunur mu Hayat şartları zor gelir mi
  2. BixiBlake

Özel üniversitede mühendislik okuyacağım mantıklı mı ?

Öncelikle yazılım veya bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum Devlet yazmak istiyorum ama iyi şehirler gelmiyor. O yüzden %50 burslu vakıflarda okuyacağım Şu üniversiteler var Ostim , Türk hava kurumu (bundan sonra vazgeçtim),Atılım üniversitesi ,Yaşar üniversitesi Bu üniversiteler...
  3. BixiBlake

TÜRK HAVA KURUMU NASIL BİR ÜNİVERSİTE?

THKÜ'de yazılım okumayı düşünüyorum o üniversitede okuyan veya bilgisi olan arkadaşlar anlatabilir mi?
  4. BixiBlake

Üstünde soru çözebileceğim pdf uygulaması önerisi

laptoptan kitap pdflerini indirdim soru çözecem adobe acrobat biraz sıkıntılı kullanamadım var mı böyle bildiğiniz kullanışlı kolay bi program 1697098429 @Che_ @123kral14
  5. BixiBlake

Yks sınav kaydı yapılırken adresimi nereyi göstereyim ?

Şimdi adresim Adanada ama ben urfadayım sınavada 1. Yer olarak mardin 2. Urfada giricem. Geçen sene adresimin olduğu yerde veya çevre illere girilebiliyordu bundan ötürü ÖSYM'de sınav kaydı yaparken adresimi urfa diye gösterdim ama e devlette adanada olarak gözüküyor. Bir sorun teşkil eder mi...
  6. BixiBlake

geometri için kanal önerisi ? ( sıfırdan başlayanlar için )

arkadaşlar diğer tüm dersler de iyiyim ama lanet olacası geometri yüzünden matematik netlerim 30 un üstüne çıkmıyor affedersiniz m*ala anlatır gibi iyi anlatan bi hoca önerin aklımda kenan ve mert hoca var
  7. BixiBlake

TYT BİYOLOJİYİ NEREDEN İZLEYEYİM ? (TEKRAR AMAÇLI )

tekrar yapmak istiyorum biyolojim sağlam ama unutmaya da yakınım onun için 2x te bir tekrar yapacam Dr.biyoloji senin hocan benim hocam selin hoca sizce hangisi? 1679140477 tüm videoları bugün bitirmeyi planlıyom 40-50 videoları var hastayım zaten boş geçmiyim bugünü
  8. BixiBlake

Öğrenci belgesi mezuna çıkar mı?

Merhaba liseden 2021'de mezun oldum mezun öğrenciyim dershaneye gidiyorum şehir içi için öğrenci kartı çıkarabilir miyim tam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Top Bottom