Arama sonuçları: *

1. M

YKS 145K Sıralama İle Neresi Yazılmalı?

Yks sayısalda 145k sıralama yaptım. Bölüm olarak makine mühendisliği yazmak istiyorum.(Gerçekten ilgi alanım olduğu için) Üniversite olarak ise Mersin Üniversitesi' ni tercih etmek istiyorum çünkü diğer alternatiflere göre şehir olarak daha çok hoşuma gidiyor ve o okulda okuyan yakın...
  2. M

Yks Tercihlerinde Ne Yapmalıyım?

Öncelikle bu aralar bu konuda birden fazla konu açtığımın farkındayım ve özür dilerim. Ancak o kadar kararsızım ki birsürü insanın fikrine ihtiyacım var diyebilirim. O yüzden lütfen kusura bakmayın. Bu sene yks de sayısalda 140 bin eşit ağırlıkta ise 100 bin sıralama yaptım benim hayalimde fen...
  3. M

Yks tercihlerinde ne yapmalıyım?

Bu sene yks de sayısalda 140 bin eşit ağırlıkta ise 100 bin sıralama yaptım benim hayalimde fen bilgisi öğretmeni olmak vardı hatta bu bölümün sıralaması pek yüksek olmadığı için her türlü gelir diye pek ders bile çalışmadım ancak öğretmenliğin durumları ortada. Önümde 3 seçenek var: 1...
  4. M

Yks 140k Sıralama İle Nereye Tercih Verebilirim?

Bu sene yks de sayısalda 140k eşit ağırlıkta ise 100k sıralama yaptım. Benim esas hayalim fen bilgisi öğretmeni olmaktı ancak öğretmenlerin atama sayıları vs. yüzünden bir tık kararsız kaldım. Sizin bu sıralamada tavsiyeleriniz nedir acaba?
  5. M

Fen Bilgisi Öğretmenliği Okunur Mu?

Severek yapabileceğime inandığım tek meslek fen bilgisi öğretmenliği. Ama öğretmenliğin durumları da ortada. Sizce fen bilgisi öğretmenliği okunur mu?
  6. M

Sizce YKS' de Bu Sıralamayla Okunur mu?

Eşit ağırlıktan daha iyi yapmışım ancak sayısal bir bölüme gitmek istiyorum. Sizce bu sıralamayla bir bölüme gitmek mantıklı olur mu? Eğer mantıklı olur derseniz hangi bölümleri tavsiye edebilirsiniz?
  7. M

Online Eğitim Veren Üniversiteler

Yazılım-Bilgisayar mühendisliği olarak online eğitim veren üniversiteler var mı? Var ise hangi üniversiteler. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. M

Devamsızlık hakkı kaç gün?

Belge alabilmek için maksimum devamsızlık hakkı yıl boyu toplamda 5 mi dönem başı 5 mı?
Geri