Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Üniversite Açıktan Bölüm Tercihi

Dostlar merhaba. Ben üniversiteyi bitirdiğim için sıralamalardan puanlardan uzağım. Arkadaşıma açıktan uzaktan bir bölüm arıyoruz. Önerebileceğiniz bölüm var mıdır? TYT puanı 234 veya 224 olması lazım. Sıralamasından bihaberim. Askerde olduğu için öğrenmem biraz zaman alabilir. Şimdiden...
  2. Berk Atmaca

Yks 2 yıllık bölümler hakkında.

Selam kankalar. Birkaç bölüm baktım tyt den yine puan tutuyor ama sıralama 100k önde. İstediğim bölümün puanından 50 puan fazlam var ama sıralama olarak yine geride kalıyorum. 2 yıllıkta puan daha önemli diye bir şey duydum sormak istedim. @Harley Quinn❖ bi bakıversene kankim
  3. Berk Atmaca

YKS hakkında, puanım tutuyor ama sıralama tutmuyor.

Dostlar selam. YKS beklediğimden de kötü geçince alternatif bölümlere yöneldim. Şöyle bir problem var. Puan olarak 30 puan fazlam var ama sıralamada 90k gerideyim veya 50k gerideyim. Gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Daha önce tercih yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  4. Berk Atmaca

Üniversite hayalim yok

Ya arkadaşlar bi bende mi böyle? Son zamanlarda hiçbir şeye hırs yapamıyorum. Tek istediğim hiçbir şey yapmamak oluyor. Ne istek kaldı ne de bir şey. Zoruma gidiyor bu durum. Milletin yok efendim program yap ona uy ödevlerini yap işte x dersinden 100 soru çöz demelerinden bıktım. Bakın bu...
Top Bottom