Arama sonuçları: *

1. H

ea 2k dan mezuna kalınır mı

merhaba arkadaşlar . bu sene YKS ' ye ben de girdim ve ea 1997. si oldum . aklımda psikoloji vardı . boğaziçi psikoloji veya ODTÜ psikoloji yazmayı düşünüyordum ama artık ODTÜ ' ye gitmek istemiyorum ve sıralamam sanırım bogaziçi psikolojiye yetmeyecek gibi (açıklanmadan bilemeyiz elbet ama...
  2. H

40 gün kala ea geçilir mi

Merhaba arkadaşlar 12. Sınıf öğrencisiyim . Sınava sayisaldan girmek için çalışıyordum yıl boyunca . Ancak sayisali neden okuduğumu bilmiyorum . Ve eşit ağırlıkta istediğim bir kaç bölüm olduğunu farkettim . Size sorum şu 40 gün kala coğrafya tarih edebiyat çalışsam EA da ilk 4 bine girebilir...
  3. H

5 ayda ayt edebiyat sosyal biter mi

Merhaba arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim. Ancak artık sayısaldan bıkkınlık geldi . Sayısal derslerim iyi ancak bana göre degilmis gibi geliyor .bu sene 12. Sınıftim . Açıköğretime geçip liseyi bitirdim . Malumunuz sınav 5 ay sonra . Ayt mat ve tyt mat bitti . Tyt Fen de bitti. Ayt fenin...
  4. H

Tyt ayt fizik ne kullanmalıyım

Merhaba arkadaşlar . Tyt ayt fizik için yardım istiyorum . 1000 TL ye Ertan Sinan Şahin'in yks fizik setini almaya düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ? Aranızda ertan hocadan ders almış veya video derslerini izlemiş olan varsa bilgilendirebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom