Arama sonuçları: *

1. Sheader

mühendsilik 1. sınıf düzeyi fizik sınavımda yardımcı olabilecek varmı ?

bilişim sistemleri mühendisliği 1. sınıf bitti fizikden bütünleme sınavına kaldım final sınavında toplam 7 soru sormustu ama benim gram bilgim yok üniversite düzeyi fiziği iyi bilen gerekirse belli bir ücret karşılığında bütünleme sınavımda yardımcı olabilecek birisi varmı?
  2. Sheader

depremzedeler için kyk kredisi burs a dönecek mi

seçimden önce bir haber okumustum depremzede öğrencilerin kredisi burs a dönücek diye bende depremzed ebi öğrenciyim ne oldu o iş haberiniz varmı
  3. Sheader

ln konusunu anlatan yt kanalı

mat bütüm var ve ln konusunda sorunlarım var yt de güzel anlatım soru çözen hoca varmı
  4. Sheader

Üniversite matematiği için YouTube kanalı

Üniversite için limit ve türev i iyi anlatan kanal varmi
  5. Sheader

final tarihleri ne zaman açıklanır ?

5 ocakda bizim finakker bitiyor bende 9 ocakta memlekete dönmeyi düşünüyorum 4 gün içinde bütün sınavlarım açıklanırmı sizce 16 ocakta ise bütler başlıyor sizce 4 günde acıklanır mı
  6. Sheader

kyk toplu para ne zaman yatar

3 aylık 2550 tl ne zaman yatıcak?
  7. Sheader

kyk kredi bursa çevrilir mi

başlıktakı gıbı bide 60k çıktı bana ben 4yıl sonunda 60k mı odeyecegım
  8. Sheader

kyk kredisi hakkında sorularım var

1-Bana kredi çıktı ben bu sene kredi alsam seneye tekrar bursa başvurabiliyormuyum 2-Atıyorum 30k çıktı bunu eğitim öğretim hayatım boyunca mı ödeyecekler yoksa sadece ilk seneden 30k yı vercikeler mi? 3-Atıyorum 30k çıktı bunu ben öğrenim sonunda 30k olarak mı ödeyeceğim, yardımcı olursanız...
  9. Sheader

kyk burs ve kredi hakkında sorularım var

şu günlerde burs veya kredi açıklanıcak benım aklımda 2-3 soru var 1- kredi çıkarsa atıyorum 30k olarak aldım eğitimim bitince 30k mı ödeyeceğim 2- burs aylık 1250 tl olarak açıklandı kredi de mi 1250tl olarak yatıcak 3-galiba burs çıkarsa ocakta falan ekim-kasım-aralığın bursu toplu şekilde...
  10. Sheader

Üniversitede oryantasyon haftası ne zaman

Benim okul 19 Eylül'de açılacak yaziyor akademik takvimde ama oryantasyon hakkında bişey yok her üniveriste de kesin olan bişey değilmi bu ne zaman olur ?
  11. Sheader

üniversite e kayıt hakkında

yaptıgım ıslemlerı sırayla soyluyorum e devlete gırıp umı e kayıt a gırdım ordan gereklı bılgılerı doldurduktan sonra bana barkodlu bir form verdi indirdim o formu benım kayıt olmustur dımı ek bıseyler yapmam gereklı mı ? 1661282244 bide unının sıtesınden sıfre falan almam gerekmıs onu da...
  12. Sheader

Sizce yks tercih sonucu ne zaman açıklanır

Sizce bu cuma mi haftaya pazartesi mi bana kalıyor ki bu cuma açıklanır haftaya pazartesi-cuma arası da kayıtlar başlar gibime geliyor sizce ne olur ?
  13. Sheader

Sizce Yks tercih sonuçları ne zaman açıklanır

Geçen sene tercih bittikten 8 gün sonra açıklanmış haber sitelerinde ise ayın 20 sinde yazıyor ama kesin bilgi değil sizce ne zaman açıklanır
  14. Sheader

Bilişim Sistemleri Mühendisi Yazılımcı Gibi Çalışabilir Mi?

Birisi bana bilişim sistemleri mühendisliği daha iyi dedi peki bu bilişim sistemleri mühendisleri yazılımcı gibi freelancer çalışabilir mi ? Veya bir şirketin yazılımıyla ilgilenebilir mi
  15. Sheader

Univeriste tercihlerinde 1. Sıraya yazılan tercih bir avantaj sağlar mı

Gitmek istediğim bölümü 1. Sıralamaya yazdım 1. Sıraya yazdığım için o bölüm yerleştirmede öncelik Vs. Sağlanır mi ?
  16. Sheader

Elazığ da üni okunur mu

Fırat üniversitesi yazılım mühendisliği geliyor gidilir mi nasıl bir memleket gezicek yerler varmı ogenci için uygun mu univeriste nasıl ?
  17. Sheader

Yazilim mühendisi devlet ataması varmı?

Yazılım mühendislerinde Devlet ataması oluyor mu ve asgari ucretle mi calistiriyorlar? Bilgisi olan varmı acaba ?
  18. Sheader

Bilgisayar mi Yazılım Mühendisliği Mi ?

Aslında hedefim diş hekimliği veya eczacılıktı ancak onlar gelmeyince mezuna bırakmayı düşündüm şimdi yazılım ve bilgisayar mühendisliklerini fark ettim Fırat üniversitesi ,Kırklareli üniversitesi, yazılım mühendislikleri beni alıyor Marmara, Selçuk, Karabük univeristeleri ise bilgisayar...
  19. Sheader

Veterinerlik Mi Yazmalıyım Yoksa Mezuna Mı Kalmalıyım

Şimdi 130.000 sıralama yaptım ben ama amacım en son 50.000 yapmaktı işte olmadı gece düşünüyordum 50 ile 60.000 arasında gelirse ne yaparım diye 130.000 geldi şimdi 130.000'de Çukurova veterinerlik var sizce Çukurova veterinerliğe mi gitmeliyim yoksa mezuna bırakıp Bir sene daha çalışıp diş...
  20. Sheader

Bu riske giremli miyim ?

Bugün yks ye giricem ve aklıma şöyle bişey geldi yani her halükarda boşum olucak bu boşlari sallasam 10 tane falan soru sallasam burdan kazanacağım+ 0.50 net bile benim için kâr olur sizce yapmalı mıyım bu ayt de daha etkili olur ama işte salladiklarim hepsi yanlış çıkarsa büyük sıkıntıya...
Geri