Arama sonuçları: *

1. A

MSÜ Yerleşme Hakkında

Arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim ve KHO sayısal puanım tam sınırda ancak eşit puanım tutuyor gibi. MSÜ sitesinde YKS'de aldıkları başarı puanlarının türü dikkate alınarak yerleştirilecek diyor. YKS de sayısaldan barajı geçsem sayısal alandan yerleşebilir miyim? MSÜ puanı mülakata çağırılmak...
  2. A

Açık öğretim lisesi ortak dersler

arkadaşlar 12 ders seçebiliyorum ama 13 ortak ders gözüküyor din kültürü 8 i seçemiyorum bu dersin sınavına bir sonraki sınavda mı giricem yoksa yani bu dönem mezun olamaz mıyım? 1680307484 kredim mezun olmak için yetiyor ayrıca
  3. A

Yanlış sınıfa nakil yapılmış

Şehirdeki başka bir okula nakil aldım ama beni eşit ağırlık sınıfına atmışlar ben sayısalım normalde. Okuldan birisine sordum eşit sınıfına atmışlar seni dedi böyle bir şey mümkün mü alanım zaten belli değil mi? Haftasonu olduğu için okula da gidemiyorum pazartesiden önce.
  4. A

Açık lise kayıt tarihleri

27 aralıkta kayıtlar başlıycak diyorlar ama internette tam bir kaynak bulamadım. sonraki kayıt dönemi ne zaman? Bütün tarihleri nereden öğrenebilirim?
  5. A

Alan seçimleri 9. sınıfın sonuna mı alındı?

Sabah edebiyat öğretmenimiz alan seçimleri 9. sınıfın sonuna alındı dedi doğrumu? Not: Anadolu Lisesi için.
Geri