Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Sizce Hangi Bölümü Okumalıyım ?

Arkadaşlar şu an 10.sınıfım ve bildiğiniz üzere bu sene bölüm seçeceğiz, ve ben şu an büyük bir kararsızlık içerisindeyim. Benim sayısalım ilkokuldan ortaokula kadar çok iyiydi lisede vs. arkadaşlara uyup çalışmamaya başlayınca çok geriledim, ancak sayısal yapabileceğimi biliyorum. Ailem pek...
  2. SucukEkmek

Kopya Verirken Yakalanmak

Arkadaslar bugunku matematik sinavinda arkadasa kopya verirken yakalandim, olay su sekilde oldu ; Biz sinavdan once ayarladik ne yapacagimizi neyse simava girdik gozetmen ogretmen matematikci ve sinavda matematikti herneyse sinavin bitmesine 10 dk kala arkadastan uc istedim arkadas ucu verince...
  3. SucukEkmek

E-DEVLETTEN ALMIŞ OLDUĞUM ÖĞRENCİ BELGESİ BU KURALLARA UYGUN MUDUR ?

Avantajlardan, yetkili bir merci tarafından imzalanmış ya da onaylanmış kimlik kartı ya da öğrenci belgesi olan kişiler faydalanabilir. Öğrenci olduğunu gösterir resmi kimlik kartı ya da belgede; öğrenci olduğu kurum bilgisi ve/veya amblemi, kişinin isim soyisim ve doğum tarihi bilgileri açıkça...
  4. SucukEkmek

Öğrenci̇ Belgesi̇ Nasil Alirim (i̇nternetten)

Arkadaşlar thynin öğrencilere özel %50 indirim fırsatından yararlanmak için öğrenci belgesi gerekiyormuş ama thynin sitesine yükleyeceğim, nereden alabilirim ? internetten olması lazım mı çünkü siteye yükleyeceğim
  5. SucukEkmek

BU SİTEYİ ÖDEVİMDE KULLANACAĞIM ANCAK BİR SORUM VAR

https://www.papgift.com/naturmort-nedir-unlu-tablolar-ve-sanatcilar/#michelangelo-merisi-da-caravaggio-1571-8211-1610 buradaki ilk 5 resmi ve yazılarını çıktı alacağım nasıl yapabilirim ?
  6. SucukEkmek

YARDIM Sunum Ödevim Hakkında Yardımcı Olur Musunuz ?

Arkadaşlar Perşembe gününe kadar yetiştirmem gereken bir sunumum var, bu sunum Biyoloji - Bitkiler Alemi konusu hakkında olacak ve 2 kişi yapacağız sunumu. Anlatacağımız kısımları hallettik, ancak 35x50 boyutlarına bir mukavvaya da afiş gibisinden konuyla ilgili bilgiler yazmamız gerekiyor...
  7. SucukEkmek

Pilotaj Bölümü olup uygun uçuş eğitim ücretine sahip üniversite tavsiyesi

arkadaşlar üniversitede pilotaj okumak istiyorum, ingilizcem A2-B1 civarı, sayısalım kötü. Acaba hangi üniversitelere girebilirim? ve bu üniversitelerin uçuş eğitim ücreti 50-70 bin dolar arası oluyor daha uygunu var mıdır ?
  8. SucukEkmek

9.Sınıf Edebiyat Soru Bankası önerisi (HepsiBurada)

arkadaşlar hepsiburada'dan olması şart 25 tl kuponum var cok pahalı olmasın max 120 - 130 tl arası olsun 1665757107 arkadaşlar tavsiye verecek yok mu
  9. SucukEkmek

Okulun başlangıç saatini nasıl öğrenirim ?

Arkadaslar ben liseye yeni gectim ama okulun baslama saatini bilmiyorum. Nasil ogrenebilirim ?
  10. SucukEkmek

Liseye nasıl kayıt olunur ?

Arkadaşlar yerleştim ama nasıl kayıt olucaz ?
Top Bottom